< Terug

Antiloep Dual Magnifier

Antiloep Dual Magnifier Bekijk groter

Met de Antiloep Dual Magnifier van Kikkerland kunt u kleine voorwerpen vergroten tot wel 10 keer groter dan normaal. Insecten, bladeren en stenen kunnen nu van dichtbij worden bekeken! Bovendien is dit een uniek Antilope-jubileumartikel.

Meer details

€ 14,95

:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Makkelijk te bevestigen

Omschrijving Antiloep Dual Magnifier

Limited edition jubileumartikel 

In 2023 bestaat Antilope Outdoor 10 jaar. Dit vieren wij met limited edition ’Antilope’-jubileumartikelen. Ga op jacht naar de kleinste insecten en bekijk elke zandkorrel van dichtbij met de loep van Antilope, de Antiloep Dual Magnifier. Onze eigen antilope op de loep, gaat graag met u mee op avontuur!
Alle Antilope-jubileumartikelen bekijkt u hier.

Stempelkaart

Wist u dat u een sticker kunt verdienen met de jubileumartikelen? Maak in 2023 een originele foto waarop u de door u aangekochte limited edition ’Antilope’ jubileumartikel(en) zichtbaar draagt, met een totaalwaarde van minimaal €100,-. Stuur de foto naar ons op via de mail of breng hem langs in de winkel en u heeft weer een sticker verdiend voor op uw spaarkaart! Meer informatie over de spaarkaart en de voorwaarden vindt u hier.

Over de Antiloep Dual Magnifier

Met de Antiloep Huckleberry Dual Magnifier van Kikkerland kunt u kleine voorwerpen vergroten tot wel 10 keer groter dan normaal. Insecten, bladeren en stenen kunnen nu van dichtbij worden bekeken. De grote lens vergroot 10 keer en de kleine lens vergroot 5 keer. Aan het vergrootglas zit een draaglus en kan eenvoudig aan een broek, rugzak of sleutelring worden bevestigd. Het vergrootglas is splintervrij. 

Productspecificaties

  • Vergroting grote lens: 10x
  • Vergroting kleine lens: 5x
  • Splintervrij
  • Draaglus

Specificaties

Kleur (basis)Hout
Aanbevolen combinatie
Alternatieven
Kikkerland Huckleberry Dual Magnifier vergrootglas

Kikkerland Huckleberry Dual Magnifier vergrootglas

Geen eigenschappen om te vergelijken
€ 17,95
Bekijk product
10-jarig jubileumartikelen

Kom kijken in Alblasserdam!

Kom naar onze winkel om alle limited edition ’Antilope’-jubileumartikelen bekijken en eventueel  te passen. Onze ervaren medewerkers zullen u een passend advies geven en de nodige ondersteuning aanbieden. De koffie staat klaar!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel