< Terug

Osprey Kyte 36 WS/WM rugzak

De Kyte 36 is een ideale wandel rugtas voor dames die van alle gemakken is voorzien. Dankzij het Stow-On-The-Go™ systeem kunt u uw wandelstokken snel opbergen. 

Meer details

€ 169,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 4 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Osprey Kyte 36 WS/WM rugzak

De Kyte 36 is een dames rugtas van Osprey. Met een inhoud van 36 liter is deze rugtas ideaal voor kortere meerdaagse tochten. De Kyte is van alle gemakken voorzien waar een trekking rugtas aan moet voldoen. Aan de zijkanten van de rugtas bevindt zich een rits waarmee u snel bij uw spullen kunt komen. Het hoofdvak kunt u gemakkelijk met een trekkoord openen en sluiten. Aan de binnenkant van het hoofdvak bevindt zich een rode compressieband. Door deze compressieband aan te trekken, voorkomt u dat uw hoofd tegen de rugtas aanzit. Het AirScape™ rugpand zorgt voor een goede stabiliteit en ventilatie. U kunt het rugpand eenvoudig met klittenband in hoogte verstellen.

De Kyte beschikt over vele mogelijkheden om uw spullen op te bergen. De heupbanden zijn voorzien van twee zakken. De voorkant van de rugtas is voorzien van meerdere lussen waaraan uw materialen als wandelstokken of een ijspikkel kunt bevestigen. Aan de zijkant van de rugtas zitten twee elastische zakken waarin u uw drinkflessen gemakkelijk kunt opbergen. Deze elastische zakken zijn voorzien van een opening aan de bovenkant en een extra opening aan de zijkant. Dankzij de opening aan de zijkant kunt u makkelijk uw drinkfles pakken tijdens het wandelen. Daarnaast is de Kyte voorzien van het Stow-On-The-Go™ systeem waarmee u uw wandelstokken snel kunt opbergen als u uw handen vrij wilt hebben. Aan de onderkant van de rugtas bevindt zich een vakje met daarin een afneembare regenhoes. Zo blijven uw spullen ook droog tijdens een flinke regenbui.

Kenmerken

  • Verstelbaar rugpand

  • AirScape™ rugpand

  • Stretch zijvakken

  • Stretch voorvak

  • Af te scheiden slaapzakcompartiment

  • Borstband met noodfluitje

  • Stow-On-The-Go™

  • Regenhoes

  • Geschikt voor drinksysteem

  • Inhoud: 36 liter

  • Gewicht: 1,47 kg

  • Lengte: 70 cm

  • Breedte: 33 cm

  • Diepte: 30 cm

Pasvorm

De pasvorm van de Kyte is speciaal voor vrouwen ontwikkeld, maar kan ook heel goed door heren gedragen worden. Deze pasvorm onderscheid zich op drie punten van de reguliere pasvorm.

1. Korter rugpand

Het rugpand is korter, omdat vrouwen over het algemeen een kortere rug hebben dan mannen.

2. Smallere schouderbanden

De schouderbanden zijn afgestemd op de smallere schouders van vrouwen. De banden zijn niet alleen smaller, maar hebben ook een duidelijke S-vorm en zijn voorzien van zachte boorden. Aan de uiteinden lopen de schouderbanden smal toe. Dit draagt bij aan een perfecte pasvorm.

3. Conische heupbanden

De heupbanden zijn aangepast aan het vrouwelijke bekken. De heupbanden lopen schuin van boven naar beneden, waardoor een conische vorm ontstaat. Hiermee past de tas zich helemaal aan de vrouwelijke anatomie aan.

AirScape™

Het AirScape™ rugpand bestaat uit richels van foam die kanalen vormen. Door deze kanalen kan de lucht goed ventileren. Over de foam richels zit een mesh laag die ook bijdraagt aan een goed ademend vermogen. Het rugpand sluit dicht tegen de rug aan. Hierdoor draagt u het gewicht dicht tegen het lichaam draagt. Dit zorgt voor een uitermate goede stabiliteit.

Stow-On-The-Go™

Het Stow-On-The-Go™ systeem bestaat uit een verstelbare elastische lus op de borstband en een elastische lus aan de zijkant van de rugtas. Met deze lussen kunt u uw wandelstokken snel en gemakkelijk opbergen zonder uw rugtas af te moeten doen. Dit is ideaal als u even uw handen vrij moet hebben.

Specificaties

Kleur (basis)Blauw
Gewicht (gram)1470
Rugzak bevestiging wandelstokkenJa
Rugzak compressiebandenJa
(Rug)zak inhoud in liter36
Ruimte voor drinksysteem?Ja
Rugzak meshzakkenJa
Rugzak heupgordelJa
Rugzak regenhoesJa
Rugzak borstbandJa
GeslachtDames
Hoogte70 cm
Breedte33 cm
Diepte30 cm
Alternatieven
Osprey Kestrel 38

Osprey Kestrel 38

Kleur (basis)Zwart
Gewicht (gram)1900
Rugzak bevestiging wandelstokkenJa
Rugzak ski-/snowboardbevestigingNee
Rugzak compressiebandenJa
€ 199,95
Bekijk product
Rugzakken 21 tot 40 liter

Kom kijken in Alblasserdam!

Durft u de gok van online kopen niet aan, omdat u niet zeker bent van bijvoorbeeld de maat, kleur of pasvorm van deze rugzak? Kom dan langs in onze winkel in Alblasserdam. Vertel ons wat u wenst en onze ervaren medewerkers zullen u een passend advies geven en de nodige ondersteuning aanbieden.

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel