< Terug

Osprey Tempest 30 WS/WM rugzak

Osprey Tempest 30 WS/WM rugzak Bekijk groter

De Tempest 30 is een prachtige damesrugtas die voorzien is van van een AirScape™ rugpand. Ook is de rugtas voorzien van verschillende mogelijkheden om uw spullen op te bergen.  

Meer details

€ 139,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 4 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Ontworpen voor dames
  • Externe hydratatietoegang
  • Geen regenhoes meegeleverd
  • Niet voorzien van ski-snowboardbevestiging

Omschrijving Osprey Tempest 30 WS/WM rugzak

De Tempest 30 is een prachtige damesrugtas met een strak, modern ontwerp en verbluffende prestaties, ongeacht uw avontuur. Het is een veelzijdige rugzak, ontworpen als een echte bergprofessional en voorzien van alle kenmerken die nodig zijn voor lange dagen buiten. Zo is de Tempest voorzien van een AirScape™ rugpand, wat zorgt voor een comfortabele draagervaring. Met behulp van dit rugpand kunt u de last dicht bij het lichaam houden en het gewicht gelijkmatig over de heupen verdelen. Ook biedt dit rugsysteem een indrukwekkende vrouwspecifieke pasvorm, met een ergonomisch gevormde heupgordel, harnas, schouderstuk en rugpand. 

De Tempest 30 heeft een verstelbaar rugpand, zodat de rugzak goed op uw lichaam past en de meest comfortabele draagervaring mogelijk is. Daarbij beschikt de rugzak over een Stow-on-the-Go™ wandelstokbevestiging, dubbele ijsbijlbevestigingen en compressieriemen. De ritszakken aan iedere zijde van de heupgordel zorgen voor snelle en gemakkelijke toegang tot kleinere items zoals een telefoon, snacks en een GPS . Aan de bovenkant is nog een handig geplaatst zakje, ideaal voor handschoenen, een muts, kaart of andere items waar u gemakkelijk bij moet kunnen. Dankzij de snel toegankelijke externe hydratatiehoes kunt u uw hydratatiereservoir gemakkelijk bijvullen. 

Productspecificaties

  • Verstelbaar rugpand
  • AirScape™ rugpand
  • Stow-On-The-Go
  • Geschikt voor drinksysteem
  • Borstband met noodfluitje
  • Twee heupgordelzakken met ritssluiting 
  • Inhoud: 30 liter
  • Gewicht: 900 gram 
  • Lengte: 57 cm
  • Breedte: 28 cm
  • Diepte: 27 cm

Pasvorm

De pasvorm van de Tempest is speciaal voor vrouwen ontwikkeld, maar kan ook heel goed door heren gedragen worden. Deze pasvorm onderscheid zich op drie punten van de reguliere pasvorm. 

Korter rugpand

Het rugpand is korter, omdat vrouwen over het algemeen een kortere rug hebben dan mannen. 

Smallere schouderbanden en zachte boorden

De schouderbanden zijn afgestemd op de smallere schouders van vrouwen. De banden zijn niet alleen smaller, maar hebben ook een duidelijke S-vorm en zijn voorzien van zachte boorden. Aan de uiteinden lopen de schouderbanden smal toe. Dit draagt bij aan een perfecte pasvorm.

Conische heupbanden

De heupbanden zijn aangepast aan het vrouwelijke bekken. De heupbanden lopen schuin van boven naar beneden, waardoor een conische vorm ontstaat. Hiermee past de tas zich helemaal aan de vrouwelijke anatomie aan. 

AirScape™ 

Het AirScape™ rugpand bestaat uit richels van foam die kanalen vormen. Door deze kanalen kan de lucht goed ventileren. Over de foam richels zit een mesh laag die ook bijdraagt aan een goed ademend vermogen. Het rugpand sluit dicht tegen de rug aan. Hierdoor draagt u het gewicht dicht tegen het lichaam draagt. Dit zorgt voor een uitermate goede stabiliteit. 

Stow-On-The-Go™

Het Stow-On-The-Go systeem bestaat uit een verstelbare elastische lus op de borstband en een elastische lus aan de zijkant van de rugtas. Met deze lussen kunt u uw wandelstokken snel en gemakkelijk opbergen zonder uw rugtas af te moeten doen. Dit is ideaal als u even uw handen vrij moet hebben. 


Specificaties

Kleur (basis)Zwart
Gewicht (gram)900
Rugzak bevestiging wandelstokkenJa
Rugzak ski-/snowboardbevestigingNee
Rugzak compressiebandenJa
Rugzak laptopvakNee
(Rug)zak inhoud in liter30
Ruimte voor drinksysteem?Ja
Rugzak heupgordelJa
Rugzak regenhoesNee
Rugzak borstbandJa
GeslachtDames
Rugzak helmhouderNee
Rugzak rugpandDirect tegen de rug
Hoogte57 cm
Breedte28 cm
Diepte27 cm
Alternatieven
Osprey Tempest 9 WS/WM rugzak

Osprey Tempest 9 WS/WM rugzak

Osprey Sirrus 36 rugzak

Osprey Sirrus 36 rugzak

FjallRaven Kaipak 28

FjallRaven Kaipak 28

Kleur (basis)ZwartBlueberryGrijs
Gewicht (gram)6101050
Rugzak bevestiging wandelstokkenJaJaJa
Rugzak ski-/snowboardbevestigingNeeNeeNee
Rugzak compressiebandenJaJa
€ 99,95
Bekijk product
€ 199,95
Bekijk product
€ 159,95
Bekijk product
Rugzakken 21 tot 40 liter

Kom kijken in Alblasserdam!

Durft u de gok van online kopen niet aan, omdat u niet zeker bent van bijvoorbeeld de maat, kleur of pasvorm van deze rugzak? Kom dan langs in onze winkel in Alblasserdam. Vertel ons wat u wenst en onze ervaren medewerkers zullen u een passend advies geven en de nodige ondersteuning aanbieden.

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel