< Terug

Osprey Levity 45 LG rugzak

De Osprey Levity is een ulta-lichtgewicht rugzak met een hoog pakvolume, gemaakt voor een wandeling waar elke gram telt. 

Meer details

€ 259,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Osprey Levity 45 LG rugzak

De Levity is een tas met alleen de echt essentiële functies om op deze manier de rugzak zo licht mogelijk te maken, het is dan ook de lichtste tas die Osprey in zijn assortiment aanbiedt! Het hoofdvak is toegankelijk via een trekkoord aan de bovenzijde, vervolgens gaat het deksel er nog met een dubbele clip overheen. In het deksel bevindt zich nog een vak met een rits. Ook aan de voorzijde bevindt zich nog een vak, dit vak is ideaal voor regenkleding of andere reserve kleding. Aan de zijkanten van de tas is ruimte voor drinkflessen of andere dingen die u snel bij de hand wil hebben. Lussen aan de boven-, voor- en onderkant geven de ruimte om spullen aan de buitenzijde te bevestigen. 

Deze rugzak beschikt over een volledig geventileerd ultralicht AirSpeed™ rugpand, dit zwevende rugpand zorgt voor maximale ventilatie waardoor u langer koel blijft. De ExoForm™ heupband verdeelt het gewicht van de rugzak over verschillende gewrichten, waardoor u geen last heeft van een zwaardere bepakking. 

Het geavanceerde NanoFly™ materiaal aan de buitenzijde van de rugzak maakt de Levity extreem duurzaam en schuurbestendig. 

Productspecificaties

  • Ultra-licht AirSpeed™ rugpand
  • Compatibel met Hydraulics™ en Hydraulics™ LT Reservoir
  • Zijvakken met InsideOut™ compressiekoord
  • ExoForm™ heupband
  • Interne watersysteem voorbereid
  • Afneembare compressiebanden
  • Borstband met noodfluitje

Speciale kenmerken

AirSpeed™ rugpand

Het Airspeed™ rugpand bestaat uit een gespannen mesh laag die ervoor zorgt dat de rugtas los van de rug komt. Dit zorgt voor een goede ventilatie, waardoor vocht makkelijk afgevoerd kan worden. 

Specificaties

Kleur (basis)Grijs
Gewicht (gram)830
Rugzak bevestiging wandelstokkenNee
Rugzak ski-/snowboardbevestigingNee
Rugzak compressiebandenJa
Rugzak laptopvakNee
(Rug)zak inhoud in liter45
Ruimte voor drinksysteem?Ja
Rugzak meshzakkenJa
Rugzak heupgordelJa
Rugzak regenhoesNee
Rugzak borstbandJa
GeslachtUnisex
Rugzak helmhouderNee
Rugzak rugpandZwevend, niet verstelbaar
Rugzakken van 41 tot 60 liter

Kom kijken in Alblasserdam!

Durft u de gok van online kopen niet aan, omdat u niet zeker bent van bijvoorbeeld de maat, kleur of pasvorm van deze rugzak? Kom dan langs in onze winkel in Alblasserdam. Vertel ons wat u wenst en onze ervaren medewerkers zullen u een passend advies geven en de nodige ondersteuning aanbieden.

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel