< Terug

Vaude eSkillroad Plus fietstas

De Vaude eSkillroad Plus fietstas is de ideale fietstas voor e-bikes! De fietstas is waterafstotend en gemaakt van polyester en polyamide.

Meer details

€ 139,95

:
ca 6 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • reflecterende details

Omschrijving Vaude eSkillroad Plus fietstas

De Vaude eSkillroad Plus fietstas is speciaal geschikt voor e-bikes. De fietstas heeft een ruime indeling én een bevestiging van de batterij. De Vaude eSkillroad Plus fietstas, welke gemaakt is van gerecycled polyester, heeft een groot vak met rits aan de bovenzijde. Ook heeft de fietstas zijvakken, een afneembare schouderband, bevestiging voor het achterlicht én reflecterende elementen. 

Producteigenschappen:

  • Waterafstotend
  • Afmetingen: 46x44x45
  • Volume: 22 L
  • Materiaal: gerecycled polyester en gerecycled polyamide
Gerecycled Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. 

Polyester is daarnaast net als vele andere materialen schadelijk voor het milieu. Het is namelijk niet biologisch afbreekbaar en draagt bij aan de plastic soep in de oceaan. Polyester kan echter heel goed gerecycled worden. Het gebruik van gerecycled polyester vermindert zowel afvalberg als de afhankelijkheid van aardolie als bron. Gerecycled polyester is hiermee een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief.

Gerecycled polyamide (nylon)

Polyamide ook wel nylon genoemd is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Polyamide is daarnaast net als vele andere materialen schadelijk voor het milieu. Het is namelijk niet biologisch afbreekbaar en draagt bij aan de plastic soep in de oceaan. Polyamide kan echter heel goed gerecycled worden. Het gebruik van gerecycled polyamide vermindert zowel afvalberg als de afhankelijkheid van aardolie als bron. Gerecycled polyamide is hiermee een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief.

Specificaties

Kleur (basis)Zwart
Eigenschappenduurzaam, Kreukvrij, Stijlvol, Waterafstotend
Reflecterende elementenJa
MateriaalGerecycled polyester, Polyamide
Alternatieven
Vaude Aqua Back fietstas

Vaude Aqua Back fietstas

Kleur (basis)Zwart
Gewicht (gram)1940
GebruikFietsen
(Rug)zak inhoud in liter48
WaterafstotendJa
€ 139,95
Bekijk product

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel