< Terug

CarePlus Anti-Teek 100 ml

CarePlus Anti-Teek 100 ml Bekijk groter

Met deze Anti-teek van CarePlus heeft u minder last van teken en kunt u heerlijk genieten van de mooie natuur!

Meer details

€ 12,95

Als u binnen 17 uur en 27 minuten bestelt, wordt uw bestelling morgen verstuurd. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving CarePlus Anti-Teek 100 ml

Met deze Anti-teek van CarePlus kunt u de ziekte van Lyme en FSME voorkomen. Het is belangrijd dat u uw huid zoveel mogelijk bedekt met kleding, sokken en dichte schoenen als u naar risicogebieden gaat, zoals het bos, de duinen, tuin en heide. Spuit uw onbedekte huid in met de CarePlus Anti-teek.

Na een bezoek aan een risicogebied is het belangrijk om uw lichaam op teken te controleren, verwijder ze dan zo snel mogelijk.

Insect- en teekwerende producten zijn verkrijgbaar met verschillende werkzame bestanddelen. Voor kinderen is een DEET-vrij product veelal de beste keuze. Care Plus Anti-Teek is gebaseerd op lemon-eucalyptus extracten en bevat 30% Citriodiol voor een langdurige werking tegen teken. Het product biedt tot 6 uur bescherming en is veilig in gebruik voor het hele gezin, zelfs voor kinderen vanaf 3 maanden.

Voordelen:

  • Sterk anti-teek product o.b.v.Citriodiol®
  • Biedt tot 6 uur bescherming tegen teken
  • DEET-vrij teekwerendmiddel met lemon-eucalyptus extracten
  • Geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden

Mogen we u persoonlijk helpen?

Dat kan niet missen, Jelle helpt u (net als de rest van onze enthousiaste club!) graag bij het zoeken naar de beste uitrusting. Kunt u het online niet vinden, grote kans dat u Jelle aan de lijn krijgt. Hij weet (bijna) alles over de beste uitrusting die nodig en handig is tijdens uw tocht in de natuur.

Daag hem of de rest van het team uit, e-mail, bel, app of kom langs!

De belangrijkste voordelen van wandelen

De belangrijkste voordelen van wandelen

Grote groepen Nederlanders herontdekken het wandelen. Zeker na een lange dag thuis is een rondje lopen de ideale manier om de buitenlucht te...

Lees het volledige artikel

Wandelen in tijden van corona

Wandelen in tijden van corona

In deze tijd wordt van ons gevraagd zoveel mogelijk thuis te blijven. Tegelijkertijd blijft een dagelijkse frisse neus belangrijk voor de...

Lees het volledige artikel
De waardering van www.antilopeoutdoor.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 1210 reviews.