< Terug

CarePlus Anti-Teek 100 ml

CarePlus Anti-Teek 100 ml Bekijk groter

Met deze Anti-teek van CarePlus heeft u minder last van teken en kunt u heerlijk genieten van de mooie natuur!

Meer details

€ 12,95

Op voorraad Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Vergelijk

Omschrijving CarePlus Anti-Teek 100 ml

Met deze Anti-teek van CarePlus kunt u de ziekte van Lyme en FSME voorkomen. Het is belangrijd dat u uw huid zoveel mogelijk bedekt met kleding, sokken en dichte schoenen als u naar risicogebieden gaat, zoals het bos, de duinen, tuin en heide. Spuit uw onbedekte huid in met de CarePlus Anti-teek.

Na een bezoek aan een risicogebied is het belangrijk om uw lichaam op teken te controleren, verwijder ze dan zo snel mogelijk.

Insect- en teekwerende producten zijn verkrijgbaar met verschillende werkzame bestanddelen. Voor kinderen is een DEET-vrij product veelal de beste keuze. Care Plus Anti-Teek is gebaseerd op lemon-eucalyptus extracten en bevat 30% Citriodiol voor een langdurige werking tegen teken. Het product biedt tot 6 uur bescherming en is veilig in gebruik voor het hele gezin, zelfs voor kinderen vanaf 3 maanden.

Voordelen:

  • Sterk anti-teek product o.b.v.Citriodiol®
  • Biedt tot 6 uur bescherming tegen teken
  • DEET-vrij teekwerendmiddel met lemon-eucalyptus extracten
  • Geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden

Wat is G-1000?

Wat is G-1000?

In ons assortiment vindt u veel producten van het merk Fjällräven. Fjällräven is een Zweeds merk dat al sinds 1960 outdoorproducten maakt....

Lees het volledige artikel

Eigenschappen outdoorkleding

Eigenschappen outdoorkleding

Om jouw outdoor activiteiten zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken, is outdoorkleding voorzien van praktische eigenschappen en de juiste...

Lees het volledige artikel