CRKT Eat'n Tool XL grijs

Ref: 9110C

CRKT Eat n Tool XL Bekijk groter

Omschrijving

Eat'n Tool XL 

Deze multitool van CRKT heeft 11 functies. O.a.: vork, lepel, fles- en blikopener en schroevendraaier. De tool is makkelijk te bevestigen dankzij de karabijnhaak. 

lengte: 156 mm

Gewicht: 76 gram

Kleur: grijs

Informatie over het merk

CRKTCRKT logo

De messen en tools van Columbia River Knife & Tool (CRKT) kenmerken zich door kwaliteit, innovatie en een concurrerende prijs. De in Amerika gevestigde fabrikant werkt samen met ’s werelds toonaangevende mes ontwerpers. Het resultaat is dat de consument kan kiezen uit de nieuwste designs op messengebied tegen betaalbare prijzen.

CRKT biedt (zak-)messen en multitools voor hobby, sport en werk. Met een breed assortiment van outdoormessen, jachtmessen, vis(fileer)messen en survivalmessen voldoet CRKT aan de vraag van zowel professional als liefhebber. Ieder CRKT-product is een innovatief stuk gereedschap met een onderscheidend design, openingsmechanisme en/of lemmetvergrendeling. Gemaakt van de beste materialen van extreem hoge kwaliteit en een uitzonderlijke garantie.

CRKT Eat'n Tool XL 

Een multitool van het merk CRKT met 11 functies, inclusief vork en lepel.

Lees verder en bekijk specificaties »

Niet op voorraad

€ 17,95 incl. BTW

  • 30 dagen bedenktijd. Niet goed? Geld terug!
  • Service in onze winkel, met kopje koffie en een lach!
  • Test uw spullen direct in ons experience center, achter de winkel
  • Vragen over dit product? Neem vrijblijvend contact met ons op via: info@antilopeoutdoor.nl of 078-7850351 of 06-28136662

              

Nieuw

Specificaties

Aantal functies :11
Gewicht (gram) :76
Kleur :Grijs
Lengte :156 mm