< Terug

FjallRaven High Coast Stetch Trousers Reg damesbroek

De High Coast Stretch Trouses is een lichte, soepele en veelzijdige damesbroek die zowel in als buiten de stad goed van pas kan komen.

Meer details

€ 159,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving FjallRaven High Coast Stetch Trousers Reg damesbroek

De High Coast Stretch Trousers is een functionele damesbroek die u zowel in de stad als tijdens outdooractiviteiten kunt dragen. De broek is gemaakt van een slijtvaste katoenen stof die dankzij de stretch veel bewegingsvrijheid geeft zelfs met de relatief smalle pasvorm. De High Coast Stretch Trouses is daarmee een lichte, soepele en veelzijdige broek die zowel in als buiten de stad goed van pas kan komen.

Producteigenschappen

  • Slijtvast
  • Soepel
  • Gewicht: 360 gram (maat 38)
  • Pasvorm: normaal
  • Materialen: katoen, polyester, elastaan

Materialen

Katoen

Katoen is een natuurlijk materiaal dat afkomstig is van de katoenplant. De katoenvezels worden gesponnen tot een garen dat vaak in kleding gebruikt wordt vanwege de duurzaamheid, het draagcomfort en de sterkte. Daarnaast heeft katoen een goed ademend vermogen en kan het makkelijk vocht opnemen. Katoen kan wel verkleuren door licht en de rekbaarheid van de stof is beperkt.

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. 

Elastaan 

Elastaan is een synthetische vezel die zeer elastisch is. Het wordt vaak gebruikt in combinatie met andere stoffen zoals polyester en katoen. Onder spanning kan de stof enorm uitrekken en zonder spanning keert de stof terug naar zijn originele vorm. Hierdoor biedt elastaan veel bewegingsruimte, zonder de pasvorm te verliezen.


Specificaties

SeizoenLente, Zomer
Kleur (basis)Grijs
Gewicht (gram)360
EigenschappenStretch
Aantal zakken5
TailleMid waist
GeslachtDames
Voorgevormde knieënNee
MateriaalElastan, Katoen, Polyester
PasvormNormal Fit
Type broekLange broek
Ook gedacht aan?
Alternatieven
FjallRaven Karla Pro Trousers damesbroek

FjallRaven Karla Pro Trousers damesbroek

SeizoenZomer
Kleur (basis)Groen
Binnenmateriaal (kleding)100% polyester
Buitenmateriaal (kleding)100% polyester
Gewicht (gram)400
€ 164,95
Bekijk product
Outdoor damesbroeken

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een goede outdoor broek is een persoonlijke keuze. Het moet goed passen: niet te strak of los. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel