< Terug

FjallRaven Nikka Trousers damesbroek

FjallRaven Nikka Trousers damesbroek Bekijk groter

Ideaal om te dragen tijdens al uw wandelingen is de Nikka Trousers van FjallRaven. Deze damesbroek is waterafstotend en winddicht, zodat u met deze broek altijd voorbereid op pad gaat!

Meer details

€ 184,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving FjallRaven Nikka Trousers damesbroek

De Nikka Trousers van FjallRaven is de ideale broek voor al uw wandelingen, het hele jaar door. Deze broek is grotendeels gemaakt van G-1000, wat een combinatie van polyester en katoen is die ervoor zorgt dat de broek waterafstotend, winddicht en slijtvast is. Hiernaast is de Nikka deels gemaakt van elastaan, wat ervoor zorgt dat de broek licht elastisch is, zodat deze perfect op uw lichaam aansluit. 

Om ervoor te zorgen dat u uw noodzakelijke spullen gemakkelijk met u mee kunt dragen, beschikt de Nikka over 4 zakken: 2 steekzakken die met een rits afsluitbaar zijn en 2 zakken op de pijpen. Voor optimaal comfort tijdens het wandelen, beschikt de broek over voorgevormde knieën. Door de verstevigde vlakken op het zitvlak en de knieën gaat de broek jarenlang mee. Kortom, bent u op zoek naar de ideale broek al uw wandelingen, dan is de FjallRaven Nikka Trousers perfect voor u!

Productspecificaties

  • Waterafstotend
  • Winddicht
  • Slijtvast
  • Licht elastisch
  • Voorgevormde knieën
  • 4 zakken 
  • Pasvorm: Regular Fit
  • Gewicht: 394 gram 
  • Materialen: G-1000, polyester, katoen

Materialen

G-1000 Original

G-1000 is een unieke stof die speciaal door FjallRaven is ontwikkeld. De stof is gemaakt uit een combinatie van 65% polyester en 35% katoen en is geïmpregneerd met Greenland Wax. Deze combinatie zorgt ervoor dat G-1000 uitzonderlijk duurzaam, goed ademend, wind- en waterafstotend is. Hiernaast is G-1000 mugdicht en biedt het bijna 100% bescherming tegen UV. Het is belangrijk het G-1000 materiaal goed te onderhouden met Greenland Wax.

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt en niet erg warm is.

Katoen

Katoen is een natuurlijk materiaal dat afkomstig is van de katoenplant. De katoenvezels worden gesponnen tot een garen dat vaak in kleding gebruikt wordt vanwege de duurzaamheid, het draagcomfort en de sterkte. Daarnaast heeft katoen een goed ademend vermogen en kan het makkelijk vocht opnemen. Katoen kan wel verkleuren door licht en de rekbaarheid van de stof is beperkt.

Specificaties

SeizoenHet hele jaar door
Kleur (basis)Zwart
Gewicht (gram)395
EigenschappenStretch
Aantal zakken5
TailleMid waist
GeslachtDames
Voorgevormde knieënJa
MateriaalPolyester
PasvormRegular Fit
Type broekLange broek
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Jack Wolfskin Parana Damesbroek

Jack Wolfskin Parana damesbroek

SeizoenWinter
Kleur (basis)Zwart
Gewicht (gram)330
EigenschappenWinddicht
Aantal zakken2
€ 139,95
Bekijk product
Outdoor damesbroeken

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een goede outdoor broek is een persoonlijke keuze. Het moet goed passen: niet te strak of los. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel