< Terug

Vaude Farley Stretch Capri II damesbroek

De Capri-Wandelbroek van Vaude is een ideale wandelbroek dankzij verschillende handige eigenschappen, bovendien is de broek milieuvriendelijk en eerlijk gefabriceerd.

Meer details

€ 94,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Vaude Farley Stretch Capri II damesbroek

 Extreem comfortabele capri-broek, gemaakt van milieuvriendelijke bluesign® gecertificeerde materialen. Slaat een goed figuur op elke tocht. Het comfortabele ceintuur, veel elastisch materiaal en voorgevormde knieën bieden veel comfort. Onderhoudsvriendelijk, sneldrogend materiaal garandeert betrouwbare prestaties. Met zakken met ritssluiting voor het opbergen van je spulletjes. Het product is gemaakt met Eco Finish en is milieuvriendelijk, waterafstotend en PFC-vrij. Het VAUDE Green Shape-label staat voor een milieuvriendelijk, functioneel product van duurzame materialen.

Productspecificaties

  • onderhoudsvriendelijk
  • elastisch materiaal
  • sneldrogend
  • voorgevormde knieën
  • 2 voorzakken met geïnverteerde ritssluiting
  • 1 achterzak met geïnverteerde ritssluiting
  • tailleband met klittenband verstelbaar
  • materialen: 89% polyamide, 11% elastaan
  • binnenbeenlengte: 43 cm
  • gewicht: 250 gram

Speciale kenmerken

Green Shape

Het Green Shape label van Vaude geeft aan dat het product milieuvriendelijk en onder eerlijke arbeidsomstandigheden geproduceerd is. 

Eco Finish

De Farley Stretch Capri is geproduceerd zonder het gebruik van milieuverontreinigende fluorkoolstoffen (PFC's). Het gebruik van PFC’s in de textielafwerking zorgt ervoor dat kleding water-, vuil- en vetafstotend wordt. In deze capri is er gebruik gemaakt van een alternatieve afwerking zonder het gebruik van PFC’s. Hierdoor is het product water- en vuilafstotend. Alleen een olie afstotende werking kan momenteel nog niet bereikt worden met een PFC-vrije afwerking.

Materialen

Polyamide (nylon)

Polyamide ook wel nylon genoemd is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt.

Elastaan 

Elastaan is een synthetische vezel die zeer elastisch is. Het wordt vaak gebruikt in combinatie met andere stoffen zoals polyester en katoen. Onder spanning kan de stof enorm uitrekken en zonder spanning keert de stof terug naar zijn originele vorm. Hierdoor biedt elastaan veel bewegingsruimte, zonder de pasvorm te verliezen.

Specificaties

SeizoenLente, Zomer
Kleur (basis)Blauw, Zwart
Gewicht (gram)250
EigenschappenMilieuvriendelijk, Sneldrogend, Stretch, UV-bescherming
Aantal zakken2
GeslachtDames
MateriaalElastan, Polyamide
Type broekCapri broek
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Vaude Farley Pants IV damesbroek

Vaude Farley Pants IV damesbroek

SeizoenZomer
Kleur (basis)Zwart
Gewicht (gram)300
EigenschappenUV-bescherming
Aantal zakken6
€ 84,95
Bekijk product
Outdoor damesbroeken

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een goede outdoor broek is een persoonlijke keuze. Het moet goed passen: niet te strak of los. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel