< Terug

Buff Coolnet UV+ Ether Graphite

119345901

De Buff Coolnet UV+ Ether Graphite is geschikt voor warme zomerdagen. De Buff beschikt namelijk over een zeer hoge UV-bescherming en een ultiem zweet management. Daarnaast ligt het draagcomfort hoog, dankzij het naadloze ontwerp.

Meer details

€ 18,95

ca 4 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Buff Coolnet UV+ Ether Graphite

Deze multifunctionele Buff Coolnet UV+ Ether Graphite is ontworpen voor buitenactiviteiten en sporten in zonnige omgevingen. De naadloze en ademende Buff biedt u optimaal comfort tijdens het lopen, rennen of verkennen. Hierdoor wordt irritatie op de huid voorkomen. Daarbij beschikt hij over een ultiem zweet management en heeft hij een sterke UV-beschermende werking. 

De Buff is gemaakt van veelzijdige gerecyclede materialen, die de Buff licht, rekbaar en stijlvol maken. Ontworpen om het hele jaar door te gebruiken, tijdens diverse outdoor- en sportactiviteiten met een hoge intensiteit. De Buff biedt u een breed scala aan draagstijlen en mogelijkheden. Voor ieder wat wils! 

Wasvoorschriften

Het is belangrijk om de Buff goed te wassen na intensief gebruik. De labels op de artikelen geven een advies van een maximale wastemperatuur van 40°C. De Original Buff en de Coolnet UV+ zijn door Buff getest op een wastemperatuur van 60°C. Hieruit bleek dat kleuren vervagen niet en de kwaliteit blijft hetzelfde door het polyester weefsel. Daardoor zijn de Original Buff en de Coolnet UV+ te wassen op maximaal 60°C, wat ook geldt voor de Buff Coolnet UV+ Ether Graphite.

Productspecificaties

  • Kokervormig
  • Multifunctioneel
  • Naadloos
  • Gerecyclede materialen 
  • UV-bescherming UPF 50+
  • Comfortabel 
  • Materialen: polyester, elastaan

Materialen

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt en niet erg warm is.

Elastaan 

Elastaan is een synthetisch vezel dat uitzonderlijk elastisch is. Door zijn grote rekbaarheid, maar tegelijk zijn stevigheid onderscheidt het zich van andere synthetische stoffen. Het is bijvoorbeeld sterker en duurzamer dan rubber, maar ook veel lichter. Elastaan is zeer lichtgewicht en is daardoor zeer geschikt wanneer u activiteiten gaat doen. Elastaan biedt namelijk ook veel bewegingsruimte doordat het zo elastisch is, zonder de pasvorm te verliezen.

How to wear

Specificaties

SeizoenLente, Zomer
Kleur (basis)Grijs
EigenschappenComfortabel, Lichtgewicht, Milieuvriendelijk, UV-bescherming, Verkoelend
Wasmachine bestendigJa
GeslachtUnisex
MateriaalElastaan, Polyester
UV-beschermendJa
InsectwerendNee
Alternatieven
Buff Coolnet Uv+ Solid Grey Sedonia

Buff Coolnet UV+ Solid Grey Sedonia

SeizoenZomer
Kleur (basis)Grijs
Binnenmateriaal (kleding)Elastaan
EigenschappenVerkoelend
Wasmachine bestendigJa
€ 17,95
Bekijk product

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel