< Terug

Bauerfeind Sport Compression Sleeves Upper leg

De Sport Compression Sleeves Upper Leg is een paar dijbeenbandages die zorgen voor compressie rondom het dijbeen. De Sports Compression Sleeves Upper Leg zijn licht en ademend en zorgen voor een goede steun. 

Meer details

€ 49,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Bauerfeind Sport Compression Sleeves Upper leg

Wanneer u met uw lichaam soms de grenzen van het sporten opzoekt en af en toe last heeft van een spierscheur of kneuzing, zijn hamstringkousen iets voor u. Deze Sport Compression Sleeves Upper Leg bevorderen het herstel van diverse beenklachten, maar zijn ook preventief te gebruiken. Door het snelle wenden, keren, springen, afremmen en sprinten krijgen uw bovenbenen het vaak zwaar te verduren tijdens het sporten. Vooral bij een sport waar piekkrachten op uw bovenbeenspieren komen te staan, zijn deze hamstringkousen aan te bevelen. Dus beoefent u een sport als tennis, basketbal, voetbal of hardlopen, dan is de Compression Sleeves Upper Leg de ideale oplossing. U verhelpt er blessures en krampen mee, maar verkleint de kans erop ook aanzienlijk. 

Onze Sport Compression Sleeves Upper Leg stimuleren uw bloedcirculatie dankzij hun comprimerende werking, en zo ook de zuurstofvoorziening van uw spieren. Meer zuurstof zorgt uiteraard voor spieren die direct beter presteren. Deze Sport Compression Sleeves Upper Leg zorgen dus voor minder spierpijn en spieren die sneller opwarmen, herstellen en dus goed beschermd zijn tegen blessures. 

Productspecificaties

  • Comfortabele compressie
  • Brede afwerkingsrand met noppensiliconenband voor een perfecte pasvorm die niet afzakt
  • Dun, elastisch breiwerk met ademende hightech microvezels voor een fijn gevoel op de huid
  • Duurzaam en onderhoudsarm in dagelijks gebruik 
  • Materiaal: Polyamide, Elastaan

Hoe kiest u de juiste maat?
Producten die met compressie werken moeten als een tweede huid om het lichaam zitten. Enkel zo kan een juiste werking gegarandeerd worden en kunnen de producten een optimale bescherming en verbetering van de prestaties bieden. Het is dus belangrijk om bij het meten de tijd te nemen, om zo de juiste maat te kunnen bestellen.
Dit kunt u doen door middel van de maattabellen, die u bovenaan deze pagina (bij de maten) kunt bekijken. Indien de gemeten waarden net tussen 2 maten vallen, kiest u het beste de kleinste maat.

Specificaties

Kleur (basis)Blauw, Zwart
EigenschappenAdemend, Comfortabel, Lichtgewicht, Stretch
MateriaalElastaan, Polyester
Alternatieven
Bauerfeind Sports Compression Sleeves Lower Leg Long

Bauerfeind Sports Compression Sleeves Lower Leg Long

Kleur (basis)Zwart
EigenschappenAdemend
€ 42,95
Bekijk product
Compressiesokken

Kom langs in Alblasserdam!

Twijfelt u over de juiste maat? Kom dan langs in onze winkel in Alblasserdam. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee en geven u een passend advies. De koffie staat klaar!

Antilope Outdoor
Cortgene 9
2951 EA Alblasserdam

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel