< Terug

Bauerfeind Sports Compressions Sleeves Lower Leg Xlong

Bauerfeind Sports Compressions Sleeves Lower Leg Xlong Bekijk groter

De Bauerfeind Sports Compression Sleeves zijn speciaal ontworpen voor hardlopers en wandelaars die te maken krijgen met kramp, pijn of een zwaar gevoel in de benen. Dankzij het gebruik van hoogwaardig compressiemateriaal wordt zo'n 80% van de klachten voorkomen tijdens het dragen van deze sleeves.

Meer details

€ 39,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Bauerfeind Sports Compressions Sleeves Lower Leg Xlong

De Bauerfeind Sports Compression Sleeves zijn speciaal ontworpen om te dragen bij het hardlopen en wandelen. Door het gebruik van hoogwaardig compressiemateriaal worden kramp, pijn en een zwaar gevoel in de benen voorkomen. De sleeves geven de meeste compressie in de enkel en de compressie neemt af richting de knie. Hierdoor worden vocht en afvalstoffen goed afgevoerd en kan zo'n 80% van de eerder genoemde klachten voorkomen worden. De compressiesleeves kunnen ook heel goed gedragen worden om asfalteczeem en een shin splint te voorkomen. Omdat de voeten niet bedekt zijn, kunt u de sleeves makkelijk combineren met uw wandelsokken.

Eigenschappen 

  • Ademend
  • Sterk
  • Temperatuurregulerend

Specificaties

Kleur (basis)Zwart
EigenschappenAdemend

Reviews

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Was en impregneer je kleding met Grangers
Was en impregneer je kleding met Grangers

Was en impregneer je kleding met Grangers Wash & Repel 2 in 1 en vul voordelig je fles bij met ons refill station in de winkel.

Lees het volledige artikel