Infinity Cotton Buff® Moonless Gradient

Ref:

Infinity Cotton Buff® Moonless Gradient Bekijk groter

Omschrijving

Infinity Cotton Buff® Moonless Gradient

De Infinity Cotton Buff® Moonless Gradient is op een speciale manier behandeld, waardoor het fris zal blijven ruiken. Hiernaast wordt ook de bacteriegroei geremd en is er sprake van een uitstekende vochtregulatie. De elasticiteit van deze Buff® zal bewaard worden.

Informatie over het merk

BuffBuff logo

Buff staat voor innoverende, handige, comfortabele, leuke en multifunctionele sjaaltjes die bescherming bieden tegen de zon, wind en koude. In 1992 werden deze ongelooflijk veelzijdige, naadloze Buff®-sjaaltjes - gelanceerd. Vandaag voldoet Buff® aan de noden van atleten en buitenmensen over de hele wereld die op zoek zijn naar functionaliteit, kwaliteit en stijl.

Origineel, omdat dit het eerste wereldwijde merk was dat veelzijdige, multifunctionele hoofddeksels ontwierp, en nog steeds ontwerpt. Multifunctioneel, omdat het op meer dan 12 verschillende manieren kan worden gedragen. Of het nu is als sjaal, pet, polsband of op eender welke manier die je kunt bedenken, onze bescherming heb je! En met een gamma materialen dat zowel geschikt is voor warm als koud weer kan Buff® deel uitmaken van eender welke sport of dagelijks als modeaccessoire worden gedragen. 

Infinity Cotton Buff® Moonless Gradient

De Infinity Cotton Buff® Moonless Gradient kan gedragen worden in een enkele, dubbele of zelfs driedubbele omslag, als muts, masker, saharaine, sjaal of hoofdband.

Lees verder en bekijk specificaties »

Op Voorraad! Als u binnen 9 uur en 03 minuten bestelt, wordt uw bestelling vandaag nog verstuurd.

€ 42,95 incl. BTW

  • 30 dagen bedenktijd. Niet goed? Geld terug!
  • Service in onze winkel, met kopje koffie en een lach!
  • Test uw spullen direct in ons experience center, achter de winkel
  • Vragen over dit product? Neem vrijblijvend contact met ons op via: info@antilopeoutdoor.nl of 078-7850351 of 06-28136662

              

Nieuw

2 Items

Specificaties

Kleur (basis) :Beige
Materiaal :100% Katoen