< Terug

FjallRaven Abisko Shade damesshorts

FjallRaven Abisko Shade damesshorts Bekijk groter

De Abisko Shade Shorts is een heerlijke lichte en luchtige damesshort voor activiteiten in warme klimaten. De shorts zijn gemaakt van G-1000 Air, dit is een lichtere, luchtigere en beter ventilerende variant van het G-1000 Original.

Meer details

€ 99,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving FjallRaven Abisko Shade damesshorts

De Abisko Shade Shorts zijn gemaakt voor activiteiten in warme klimaten en omstandigheden, aan alles is gedacht. Om te beginnen het materiaal, G-1000 Air. Dit materiaal is een echt outdoormateriaal speciaal aangepast aan warme omstandigheden. Het ventileert goed en is erg luchtig en licht. Daarnaast is geprobeerd om op zo min mogelijk delen dubbele stof aan te brengen.

Op de achterzijde van de heup bevindt zich een ventilatie opening, dit zorgt ervoor dat u nog minder snel transpireert. De broek is voorzien van twee steekzakken en aan de binnenzijde van de taille bevindt zich een veiligheidszak. Op de voorzijde van de taille bevindt zich een extra lus om benodigdheden met bijvoorbeeld een karabijnhaak aan vast te maken. 

G-1000 materiaal

G-1000 is een stof die FjällRäven zelf heeft ontwikkeld. Het is een klassieker waarmee je het hele jaar door verschillende activiteiten en klimaten kunt trotseren, van de tropen tot de poolstreken. De stof bestaat uit 65% polyester en 35% katoen die dicht op elkaar zijn geweven. Deze stof is vervolgens behandeld met Greenland Wax. Deze combinatie maakt G-1000 tot een populaire outdoorstof en heeft een aantal praktische eigenschappen:

  • Duurzaam: G-1000 stof van FjällRäven is heel slijtvast en gaat dus lang mee. Daarnaast is het lichtgewicht.

  • Waterafstotend: Dankzij de Greenland Wax is kleding met G-1000 bestand tegen korte regenbuien of vocht. Daarnaast is het sneldrogend.

  • Winddicht: FjällRäven kleding met G-1000 is bijna geheel winddicht. Als je het nog impregneert met Greenland Wax, ben je wel helemaal beschermd tegen wind.

  • Ademend: Een belangrijke eigenschap van G-1000 is een hoog ademend vermogen. Dat betekent dat je lichaam lekker droog blijft, ook tijdens inspannende activiteiten.

  • UV-bescherming: Dankzij G-1000 ben je bijna volledig beschermd tegen zonnestralen, waardoor er een kleiner risico is op verbranding.

  • Mugdicht: De dicht geweven stoffen houden muggen en andere vliegende insecten weg. Ideaal dus als je in de bergen, het bos of in een warm klimaat bent. Let op: G-1000 Lite is niet mugdicht.

Voor meer informatie over de G-1000 materialen van Fjällräven en het onderhoud, klik hier

Productinformatie

  • G-1000 Air: 65% polyester, 355 katoen
  • Trekking
  • 170g in maat 38
  • Geen elastische taille
  • Normale taille
  • Regular Fit

Specificaties

SeizoenZomer
Kleur (basis)Grijs, Paars
Gewicht (gram)170
EigenschappenAdemend, Sneldrogend, UV-bescherming, Waterafstotend, Winddicht
TailleRegular Fit
GeslachtDames
Materiaal100% Polyester
Type broekKorte broek
Ook gedacht aan?
Alternatieven
LifeLine Jaylinn damesshort

LifeLine Jaylinn damesshort

Odlo Koya Cool Pro Shorts damesbroek

Odlo Koya Cool Pro damesbroek

SeizoenZomerZomer
Kleur (basis)ZwartGroen
Binnenmateriaal (kleding)96% polyamide, 4% elastaan
EigenschappenVuilafstotendLichtgewicht
Aantal zakken52
€ 29,95
Bekijk product
€ 79,95
Bekijk product
Outdoor damesbroeken

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een goede outdoor broek is een persoonlijke keuze. Het moet goed passen: niet te strak of los. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel