< Terug

Odlo Bottom Long Damesbroek

De Bottom Long is een lichtgewicht basislaag damesbroek van Odlo. De veelzijdige broek is ontwikkeld voor skiën en sneeuwachtige gebieden. Door het goede isolerend vermogen word je goed warm gehouden. Toch is deze broek ademend genoeg, dat de luchtstroom over je lichaam voor enige verkoeling tijdens het sporten zorgt.

Meer details

€ 59,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Lichtgewicht
  • Houdt je warm
  • Minder geschikt voor in de zomer

Omschrijving Odlo Bottom Long Damesbroek

De Bottom Long is een lichtgewicht basislaag damesbroek van Odlo. De veelzijdige broek is ontwikkeld voor skiën en sneeuwachtige gebieden. Door het goede isolerend vermogen word je goed warm gehouden. Toch is deze broek ademend genoeg, dat de luchtstroom over je lichaam voor enige verkoeling tijdens het sporten zorgt. De goede vochtregulatie zorgt ervoor dat je droog blijft. Ook heeft deze lange broek een ergonomische pasvorm, voor optimaal comfort. Verder helpen de geurbeperkende vezels met het bestrijden van stanken en andere luchtjes. Daarnaast beschikt de Bottom Long over een geribde onderkant van de broekspijp, die perfect in sokken past. Hierdoor kan je jezelf volledig afsluiten van de kou. De broek is gemaakt van 100% gerecycled polyester. 

Producteigenschappen

  • Houdt je warm
  • Veelzijdig
  • Vochtregulatie
  • Ergonomische pasvorm
  • Comfortabel

Materialen

Gerecycled polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Polyester is helaas niet biologisch afbreekbaar maar wel recyclebaar. Bij goed gebruik en onderhoud van het product gaat het wel langer mee waardoor het product op de lange termijn duurzaam is. Gerecycled polyester is hierdoor een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief.

Fair wear Foundation

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. 

Specificaties

Kleur (basis)Zwart
EigenschappenAdemend, Lichtgewicht, Vochtafvoerend
MateriaalGerecycled polyester
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Odlo BL Bottom Long Active Warm Originals dameslegging

Odlo BL Bottom Long Active Warm Originals dameslegging

Icebreaker 200 Oasis Leggings dameslegging

Icebreaker 200 Oasis Leggings dameslegging

SeizoenWinterLente
Kleur (basis)ZwartZwart
Gewicht (gram)150
EigenschappenWinddichtLichtgewicht
Wasmachine bestendigJa
€ 49,95
Bekijk product
€ 99,95
Bekijk product
Dames onderkleding

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Goede outdoorkleding is een persoonlijke keuze. Het moet goed passen: niet te strak of los en op de taille, borst, heupen, billen en benen moet het precies goed vallen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel