< Terug

Odlo Crew Neck s/s Active Sport Underwear Damesshirt

Het Odlo Crew Neck s/s Active Sport Underwear Damesshirt is het gehele jaar door te dragen. Het T-shirt is sneldrogend en lichtgewicht. Gemaakt van gerecycled polyester en polyporpeen.

Meer details

€ 39,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 3 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Vochtafvoerend
  • Sneldrogend

Omschrijving Odlo Crew Neck s/s Active Sport Underwear Damesshirt

Het Odlo Crew Neck s/s Active Sport Underwear Damesshirt is een veelzijdige, multifunctionele basislaag. Het mooie T-shirt is gemaakt met de F-Dry-technologie. De F-Dry-technologie houdt het lichaam koel én comfortabel dankzij de vochtafvoerende eigenschappen. Daarnaast minimaliseert de ZeroScent-technologie de onaangename geurtjes. Het Odlo Crew Neck s/s Active Sport Underwear Damesshirt bevat intens zachte vezels die voor een optimaal gevoel op de huid zorgen én daarmee ook langdurig comfort bieden.

Het Odlo Crew Neck s/s Active Sport Underwear Damesshirt is gemaakt van een groot deel (88%) gerecyled polyester. Odlo streeft er namelijk naar om de milieu-belastbaarheid sterk te verminderen. 

Producteigenschappen:

  • Sneldrogend
  • Lichtgewicht
  • Veelzijdig
  • Materiaal: gerecycled polyester en polypropeen
Gerecycled polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Polyester is helaas niet biologisch afbreekbaar maar wel recyclebaar. Bij goed gebruik en onderhoud van het product gaat het wel langer mee waardoor het product op de lange termijn duurzaam is. Gerecycled polyester is hierdoor een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief.

Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. 

Temperatuur Controle Systeem

Het Odlo Crew Neck s/s Active Sport Underwear Damesshirt valt in de categorie ''light'', en is daarmee het gehele jaar door te dragen.

Light

Specificaties

SeizoenHet hele jaar door
Kleur (basis)Rood
CapuchonNee
EigenschappenLichtgewicht, Sneldrogend, vochtgeleidend
Wasmachine bestendigJa
MateriaalGerecycled polyester, polypropylene
PasvormActive Fit
HalsRonde hals
Lengte mouwenKort
Soort kledingstukShirt met korte mouw
Alternatieven
Woolpower Tee 200 Unisex Shirt

Woolpower Tee 200 Unisex Shirt

Odlo V-neck Singlet Active Sports Underwear dameshemd

Odlo V-neck Singlet Active Sports Underwear dameshemd

SeizoenHet hele jaar door
Kleur (basis)ZwartBlauw
Gewicht (gram)164
EigenschappenSneldrogendLichtgewicht
Wasmachine bestendigJa
€ 89,95
Bekijk product
€ 29,95
Bekijk product
Dames onderkleding

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Goede outdoorkleding is een persoonlijke keuze. Het moet goed passen: niet te strak of los en op de taille, borst, heupen, billen en benen moet het precies goed vallen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel