< Terug

SuperNatural Sleeveless Polo Dames

De SuperNatural Sleeveless Polo Dames is de ideale zomerse polo. Dankzij de thermoregulatie en de geurwerende eigenschappen is de polo een echte allrounder.

Meer details

€ 69,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 6 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Thermoregulatie
  • Hoog draagcomfort
  • Niet insectwerend

Omschrijving SuperNatural Sleeveless Polo Dames

Deze Sleeveless Polo garandeert u een heerlijk draaggevoel tijdens al uw buitenactiviteiten. Dankzij de innovatieve merinomix zorgt deze damespolo voor een perfecte thermoregulatie. Daarnaast is de SuperNatural Sleeveless Polo Dames ook geurwerend. Zo komt u zonder problemen en ongewenste geuren de dag door.

Producteigenschappen:

  • Thermoregulatie
  • Geurwerend
  • Materiaal: Merinowol

Merinowol is afkomstig van merinoschapen en staat algemeen bekend om de hoge kwaliteit. Merinoschapen hebben veel meer haartjes dan andere schapen. Per vierkante meter groeien ongeveer tien keer zoveel haartjes als bij een gemiddeld schaap. De wol is hierdoor dunner en langer, voelt heel zacht aan en kriebelt niet. Merinoschapen leven in gebieden met grote temperatuurschommelingen van -20 ºC tot ruim 35 ºC. Hun vacht werkt warmteregulerend. Hierdoor houdt merinowol u warm in de kou, maar ademt het goed. Daarnaast heeft merinowol een uitstekende vochtregulerende en zelfreinigende werking, waardoor u niet snel last krijgt van transpiratieplekken en -geuren op uw kleding.

Specificaties

SeizoenLente, Zomer
Kleur (basis)Groen
GeslachtDames
MateriaalMerinowol, Polyester
PasvormRegular Fit
Lengte mouwenGeen
Alternatieven
SuperNatural Rib Tank Damestop

SuperNatural Rib Tank Damestop

SeizoenZomer
Kleur (basis)Groen
Capuchon Nee
EigenschappenStretch
Wasmachine bestendigJa
€ 49,95
Bekijk product
Dames outdoor tops

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Goede outdoorkleding is een persoonlijke keuze. Het moet goed passen: niet te strak of los en op de taille, borst, heupen, billen en benen moet het precies goed vallen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel