< Terug

Vaude Skomer T-Shirt III damesshirt

De Skomer III is een lichtgewicht en stijlvol damesshirt van Vaude. Dit shirt is sneldrogend en vochtgeleidend, zodat u dit shirt urenlang comfortabel kunt dragen!

Meer details

€ 49,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Sneldrogend
  • Stijlvol
  • Neemt geen vocht op

Omschrijving Vaude Skomer T-Shirt III damesshirt

De Skomer T-Shirt III van Vaude is een lichtgewicht damesshirt, dat ideaal is om te dragen tijdens het wandelen. Door het stijlvolle uiterlijk is dit shirt ook uitermate geschikt om te dragen tijdens het dagelijks leven. Het shirt is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor dit shirt sneldrogend en vochtgeleidend is. Hiernaast voorkomt dit nare geurtjes, zodat u dit shirt urenlang comfortabel kunt dragen!

Productspecificaties

  • Lichtgewicht
  • Stijlvol
  • Geschikt voor wandelen en dagelijks leven
  • Sneldrogend
  • Vochtgeleidend
  • Voorkomt nare geurtjes
  • Lengte (maat M): 63 cm
  • Gewicht (maat M): 129 gram
  • Materiaal: gerecycled polyester

Materialen

Gerecycled polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Polyester is helaas niet biologisch afbreekbaar maar wel recyclebaar. Bij goed gebruik en onderhoud van het product gaat het wel langer mee waardoor het product op de lange termijn duurzaam is. Gerecycled polyester is hierdoor een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief. 

Green Shape

Het Green Shape label geeft aan dat producten met dit label bestaan uit milieuvriendelijke materialen die dankzij het bluesign® systeem energiebesparend zijn verwerkt, zonder bedenkelijke substanties. Het label staat voor producten die functioneel zijn, milieu- en sociaal vriendelijk geproduceerd zijn en die gemaakt zijn van duurzame materialen. In de producten zijn klimaatvriendelijke alternatieven gebruikt voor aardolie, zoals hennep, biokatoen en bio-kunststoffen. 

Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. 

Specificaties

SeizoenLente, Zomer
Kleur (basis)Blauw, Paars, Roze
Gewicht (gram)129
EigenschappenLichtgewicht, Sneldrogend, Stijlvol, vochtgeleidend
GeslachtDames
MateriaalGerecycled polyester
HalsRonde hals
Lengte mouwenKort
Soort kledingstukShirt met korte mouw
Alternatieven
FjallRaven Logo T-Shirt W damesshirt

FjallRaven Logo T-Shirt W damesshirt

FjallRaven 1960 Logo T-shirt M

FjallRaven Övik Dames T-Shirt

SeizoenZomerZomer
Kleur (basis)RoodWit
Capuchon NeeNee
Gewicht (gram)110120
EigenschappenSneldrogendLichtgewicht
€ 39,95
Bekijk product
€ 49,95
Bekijk product
Dames outdoor tops

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Goede outdoorkleding is een persoonlijke keuze. Het moet goed passen: niet te strak of los en op de taille, borst, heupen, billen en benen moet het precies goed vallen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel