< Terug

Jack Wolfskin JWP Vest damesbodywarmer

De Jack Wolfskin JWP W is een erg stijlvolle en winddichte damesbodywarmer, die ideaal is om te dragen tijdens het wandelen of tijdens het dagelijks leven. Doordat de bodywarmer compact en lichtgewicht is, kunt u deze gemakkelijk met u meedragen, zodat u het nooit koud hoeft te hebben!

Meer details

€ 99,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 5 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Isolerend
  • Zeer lichtgewicht en compact
  • Slechts 2 kleine vakken

Omschrijving Jack Wolfskin JWP Vest damesbodywarmer

De Jack Wolfskin JWP W is een winddichte damesbodywarmer, die ideaal is om te dragen als het net te koud is in uw shirt. U kunt de compacte bodywarmer door het lichte gewicht gemakkelijk meenemen, zodat u het nooit koud hoeft te hebben! De gewatteerde bodywarmer heeft een erg isolerend effect en doordat deze mouwloos is, blijft deze ook ademend. Het stijlvolle design zorgt ervoor dat u deze bodywarmer niet alleen tijdens het wandelen kunt dragen, maar ook tijdens het dagelijks leven. Mocht het toch te koud worden voor een bodywarmer, dan kunt u deze ook dragen onder uw hardshell. Kortom, bent u op zoek naar een multifuntionele en winddichte bodywarmer, dan is de JWP W van Jack Wolfskin ideaal voor u!

Productspecificaties

  • Winddicht
  • Compact 
  • Lichtgewicht
  • Gewatteerd
  • Isolerend
  • Stijlvol
  • 2 zakken
  • Lengte (maat S): 62 cm
  • Gewicht (maat S): 140 gram
  • Vulling: polyester
  • Materiaal: polyamide

Materialen

Polyamide 

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt.

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt en niet erg warm is.

PFC vrij

De Jack Wolfskin JWP W is geproduceerd zonder het gebruik van milieuverontreinigende fluorkoolstoffen (PFC's). Het gebruik van PFC’s in de textielafwerking zorgt ervoor dat kleding water-, vuil- en vetafstotend wordt. In de Jack Wolfskin JWP W is er gebruik gemaakt van een alternatieve afwerking zonder het gebruik van PFC’s. Hierdoor is het product water- en vuilafstotend. Alleen een olie afstotende werking kan momenteel nog niet bereikt worden met een PFC-vrije afwerking. 

Specificaties

Soort jasBodywarmer
SeizoenHerfst, Lente, Zomer
Kleur (basis)Blauw, Groen
Binnenmateriaal (kleding)Polyamide
Buitenmateriaal (kleding)Polyamide
Gewicht (gram)140
EigenschappenIsolerend, Lichtgewicht, Winddicht
Wasmachine bestendigJa
Aantal zakken2
GeslachtDames
WinddichtJa
Hoogte62 cm
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Jack Wolfskin Glen Vest damesvest

Jack Wolfskin Glen Vest damesbodywarmer

FjallRaven Abisko Padded Damesvest

FjallRaven Abisko Padded Damesvest

Soort jasBodywarmerBodywarmer
SeizoenZomerZomer
Twee/drielaags constructieNiet van toepassingNiet van toepassing
Kleur (basis)BlauwBlauw
Capuchon Nee
€ 79,95
Bekijk product
€ 169,95
Bekijk product
Dames outdoorjassen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een échte outdoor jas is vaak geen kleine uitgave. Wij begrijpen dat de jas dan ook aan alle verwachtingen moet voldoen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel