< Terug

Didriksons Marta Parka 2 damesjas

De Didriksons Marta Parka 2 damesjas is volledig water- en winddicht. Het heeft een gekleurde en geruite voering, waardoor de jas een leuke touch heeft. Deze jas kan bij alle gelegenheden gedragen worden en is op meerde manieren verstelbaar, waardoor je van alle weersomstandigheden beschermd wordt. 

Meer details

€ 179,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Verstelbare capuchon
  • Water- en winddicht
  • De jas heeft geen isolerende eigenschappen

Omschrijving Didriksons Marta Parka 2 damesjas

De Didriksons Marta Parka 2 damesjas is volledig water- en winddicht. De jas kan naar werk of tijdens wandelingen gedragen worden. Het heeft een gekleurde en geruite voering, waardoor de jas een leuke touch heeft. Ook heeft de jas reflecterende details, waardoor je zichtbaar bent in het donker. De jas heeft getapete naden en het heeft een waterafstotende finish. Deze jas is ademend en de jas is gemaakt om waterdamp door de stof te transporteren. De jas is gemaakt 100% polyester. De jas heeft een verstelbare capuchon, waardoor je de maat van de kap aan de maat van je hoofd kan aanpassen. Hierdoor ben je voorbereid op alle weersomstandigheden. Ook heeft de jas niet alleen een verstelbare capuchon, maar ook een verstelbare taille. Door de verstelbare taille kan je de vorm van de jas aanpassen, waardoor je de warmte binnen houd. De jas heeft een knoop aan de binnenkant van de voorkant voor ventilatie. Hierdoor wordt de jas op zijn plaats gehouden als de ritssluiting van de jas wordt geopend. Ook heeft de jas een traditioneel vissenstaartontwerp op de rug waardoor je makkelijker kan bewegen. Deze jas heeft een vaste capuchon die aan de jas vast zit om je tegen alle weersomstandigheden te beschermen. Het heeft een tweewegrits aan de voorkant waardoor je de jas half kunt openen en ook een split kan maken. De jas heeft voorzakken met knopen en binnenzakken met ritssluitingen. Het uiteinde van de mouw heeft een elastiek in de helft. Als laatst heeft de jas een reflecterende logoprint. 

Productspecificaties:

  • Materiaal: 100% polyester
  • Water- en winddicht
  • Verstelbare capuchon
  • Vaste capuchon
  • Verstelbare taille 
  • Knoop aan de binnenkant van de voorkant
  • Tweewegrits
  • Reflecterende logoprint

Specificaties

Soort jasParka
Kleur (basis)Groen
CapuchonJa
EigenschappenWaterafstotend, Waterdicht, Winddicht
Wasmachine bestendigNee, met de hand wassen.
WaterdichtJa
GeslachtDames
Materiaal100% Polyester
Ademend vermogen (g/m²/24u)4.000-10.000
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Didriksons Bea WNS Parka 6 damesjas

Didriksons Bea WNS Parka 6 damesjas

Didriksons Tilde 4 damesjas

Didriksons Tilde 4 damesjas

Soort jasParkaJack
SeizoenLenteLente
Kleur (basis)WitWit
Capuchon Ja
EigenschappenWinddicht
€ 199,95
Bekijk product
€ 159,95
Bekijk product
Dames outdoorjassen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een échte outdoor jas is vaak geen kleine uitgave. Wij begrijpen dat de jas dan ook aan alle verwachtingen moet voldoen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel