< Terug

Didriksons Thyra damesjas

Didriksons Thyra damesjas Bekijk groter

De Didriksons Thyra damesjas is gemaakt in een ontwerp van een materiaal, waardoor de stof gemakkelijk te recyclen is, omdat het niet gescheiden hoeft te worden. De jas is volledig gemaakt van 100% polyester. Deze jas is extra licht en heeft een oversized pasvorm. De jas is volledig water- en winddicht. 

Meer details

€ 159,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Water- en winddicht
  • Groot ademend vermogen
  • Duurzaam
  • Niet wasmachine bestendig
  • Geen isolerende eigenschappen

Omschrijving Didriksons Thyra damesjas

De Didriksons Thyra damesjas is gemaakt in een ontwerp van een materiaal, waardoor de stof gemakkelijk te recyclen is, omdat het niet gescheiden hoeft te worden. De jas is volledig gemaakt van 100% polyester. Deze jas heeft geen versieringen, waardoor het een lichtere jas is die ook gemakkelijk is om in te pakken, daardoor is het ook gemakkelijk recyclebaar. De jas heeft een oversized pasvorm, waardoor het zeer comfortabel op het lichaam ligt. De jas heeft een zachte en licht geweven ripstop-stof met een mat oppervlak. Ook heeft deze jas ene groot reflecterend logo aan de achterkant van de kraag en reflecterende prints op de voorkant van de borst en op de achterkant van de schouder. De jas heeft twee kleinere voorzakken. De jas is volledig water- en winddichtmat en heeft getapete naden, waardoor de jas 100% waterdicht is. De jas is zeer ademend en is zo gemaakt om waterdamp door de stof te transporteren. D jas heeft een hangertje op de rug en heeft reflecterende details, waardoor je zichtbaar bent in het donker. De jas heeft splitten aan de zijkanten. 

Productspecificaties:

  • Materiaal: 100% polyester
  • Duurzaam
  • Groot ademend vermogen
  • Hangertje aan de rug
  • Reflecterende details
  • Water- en winddicht

Specificaties

Soort jasHardshell
Kleur (basis)Beige/Black/White, Groen, Wit
CapuchonNee
EigenschappenAdemend, duurzaam, Waterafstotend, Waterdicht, Winddicht
Wasmachine bestendigNee, met de hand wassen.
WaterdichtJa
GeslachtDames
Materiaal100% Polyester
Ademend vermogen (g/m²/24u)4.000-10.000
Dames outdoorjassen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een échte outdoor jas is vaak geen kleine uitgave. Wij begrijpen dat de jas dan ook aan alle verwachtingen moet voldoen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel