< Terug

Mammut Masao HS Hooded Jacket Women damesjas

De Masoa Hooded Jacket voor dames is een prachtige jas die gemaakt is van polyamide. De Masoa is winddicht en waterdicht waardoor hij ideaal is wanneer u bergwandelingen gaat maken. 

Meer details

€ 358,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Mammut Masao HS Hooded Jacket Women damesjas

De Masao Hooded Jacket voor dames is een hardshell, wat inhoudt dat de jas waterdicht en winddicht is. De jas is hierdoor ideaal wanneer u veel bergwandelingen maakt. De Masoa is een drielaags jas. Het membraan van de jas is dus zowel verbonden aan de bovenstof als aan de binnenvoering. Ook is de jas ademend en voert hij vocht af. De Masoa Hooded Jacket is gemaakt van polyamide en heeft een membraan van polyurethaan. 

De Masoa Hooded Jacket is voorzien van een verstelbare capuchon en onderarmventilatie. Ook heeft de jas een borstzak, 2 zakken aan de voorzijde van de jas en een binnenzak. 

Productspecificaties

  • Ademend
  • Winddicht
  • Waterdicht 
  • Duurzaam geproduceerd
  • Pasvorm: Regular Fit
  • Gewicht: 480 gram
  • Materiaal: Polyamide

Materiaal

Polyamide 

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt.

De Masoa Hooded Jacket is een drielaags jas. Bij drielaags jassen is het membraan verbonden zowel de bovenstof als de binnenvoering. De drie lagen bewegen niet ten opzichte van elkaar. Drielaags jassen zijn heel slijtvast, duurzaam en stug. Ze zijn daarmee ideaal als u van plan bent om met een zware rugtas te wandelen.

Waterkolom

Het waterafstotend vermogen van kleding wordt vaak beschreven in de vorm van millimeter waterkolom. De waterkolom zegt iets over de hoeveelheid waterdruk die een stof per vierkante centimeter kan hebben voordat het gaat lekken. Deze jas heeft een waterkolom van 20000 mm. Dat wil zeggen dat de stof doorlekt wanneer het onder druk staat van 20 meter water. 

MVTR

Het ademend vermogen van kleding wordt met de Moisture Vapor Transmission Rate (MVTR) weergegeven in g/m²/24 h. Hierbij geldt: hoe hoger de MVTR-waarde hoe beter het ademend vermogen. Deze jas heeft een ademend vermogen van 15000 g/m². Dit houdt in dat een vierkante meter van deze stof 15000 gram doorlaat in 24 uur.

Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. 

Specificaties

Soort jasHardshell
SeizoenHerfst, Lente
Twee/drielaags constructieDrielaags
Kleur (basis)Zwart
CapuchonJa
Binnenmateriaal (kleding)Polyamide
Buitenmateriaal (kleding)Polyamide
Gewicht (gram)480
EigenschappenAdemend, Waterdicht, Winddicht
Wasmachine bestendigJa
Aantal zakken4
OnderarmventilatieJa
PasvormRegular Fit
Waterkolom (mm)20.000
Alternatieven
Mammut Convey Tour HS Hooded Jacket damesjas

Mammut Convey Tour HS Hooded Jacket damesjas

Soort jasHardshell
SeizoenZomer
Twee/drielaags constructieNiet van toepassing
Kleur (basis)Groen
Capuchon Ja
€ 249,95
Bekijk product
Dames outdoorjassen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een échte outdoor jas is vaak geen kleine uitgave. Wij begrijpen dat de jas dan ook aan alle verwachtingen moet voldoen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel