< Terug

Pinewood Småland Forest Damesjas

De Pinewood Småland Forest is de ideale jas voor uw winterse outdooractiviteiten waarbij u graag goed zichtbaar blijft. De jas is water- en winddicht, waardoor u op elke weersomstandigheid voorbereid bent!

Meer details

€ 269,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Water- en winddicht
  • 5 zakken
  • Slechts op 2 plekken zichtbaarheidselementen

Omschrijving Pinewood Småland Forest Damesjas

De Pinewood Småland Forest is een water- en winddichte damesjas, die perfect is voor uw koudere outdooractiviteiten. De jas blijft toch ademend, waardoor u deze urenlang comfortabel kunt dragen. Om u heerlijk warm te houden tijdens koudere dagen is de Småland Forest erg isolerend. 

Om al uw benodigde spullen met u mee te kunnen dragen, beschikt de Småland Forest over 5 zakken. Voor optimaal comfort beschikt deze jas over ventilatieritsen aan de zijkant en een verstelbare taille. Om ervoor te zorgen dat u in het donker ook opvalt, heeft de Småland Forest een oranje kraag en een oranje band om de bouw. Kortom, bent u op zoek naar een opvallende en waterdichte jas, dan is de Pinewood Småland Forest ideaal voor u!

Productspecificaties

  • Water- en winddicht
  • Ademend
  • Isolerend
  • 5 zakken
  • Verstelbare taille
  • Oranje kraag en band
  • Gewicht (maat M): 1490 gram
  • Materiaal: gerecycled polyester

Materiaal

Gerecycled polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Polyester is helaas niet biologisch afbreekbaar maar wel recyclebaar. Bij goed gebruik en onderhoud van het product gaat het wel langer mee waardoor het product op de lange termijn duurzaam is. Gerecycled polyester is hierdoor een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief.

Specificaties

Soort jasJack
SeizoenWinter
Kleur (basis)Groen, Hunting Green
Gewicht (gram)1490
EigenschappenIsolerend, Waterdicht, Winddicht
Aantal zakken5
OnderarmventilatieJa
WaterdichtJa
GeslachtDames
MateriaalGerecycled polyester
PasvormRegular Fit
WinddichtJa
Dames outdoorjassen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een échte outdoor jas is vaak geen kleine uitgave. Wij begrijpen dat de jas dan ook aan alle verwachtingen moet voldoen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel