< Terug

Pinewood Tiveden Stretch Damesjas

De Pinewood Tiveden Stretch Damesjas is ademend en waterafstotend. Gemaakt van polyester, katoen en elastaan.

Meer details

€ 129,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Ademend
  • Veel opbergruimte
  • Niet volledig waterdicht

Omschrijving Pinewood Tiveden Stretch Damesjas

De Pinewood Tiveden Stretch Damesjas is comfortabel, functioneel en stijlvol! De jas is geschikt om te dragen tijdens verschillende outdoor activiteiten, maar ook in het dagelijkse leven. Het duurzame en winddichte jack is vervaardigd met de TC-stretchstof, wat zorgt voor een maximaal ademend vermogen en een hoog comfort. De jas is daarnaast ook sneldrogend. 

De Pinewood Tiveden Stretch Damesjas is voorzien van verschillende opbergvakken. Zo kunt u uw essentiële benodigdheden gemakkelijk en veilig opbergen. Zowel de capuchon als het uiteinde van de mouwen zijn verstelbaar. Het jack is behandeld met de ecologische coating - Bionic Finish® Eco voor extra water- en vuilafstotende eigenschappen.

Producteigenschappen:

  • Stretch
  • Ademend
  • Waterafstotend
  • Materiaal: Polyester, katoen en elastaan
Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. 

Katoen

Katoen is een natuurlijk materiaal dat afkomstig is van de katoenplant. De katoenvezels worden gesponnen tot een garen dat vaak in kleding gebruikt wordt vanwege de duurzaamheid, het draagcomfort en de sterkte. Daarnaast heeft katoen een goed ademend vermogen en kan het makkelijk vocht opnemen. 

Elastaan 

Elastaan is een synthetisch vezel dat uitzonderlijk elastisch is. Door zijn grote rekbaarheid, maar tegelijk zijn stevigheid onderscheidt het zich van andere synthetische stoffen. Het is bijvoorbeeld sterker en duurzamer dan rubber, maar ook veel lichter. Elastaan is zeer lichtgewicht en is daardoor zeer geschikt wanneer u activiteiten gaat doen. Elastaan biedt namelijk ook veel bewegingsruimte doordat het zo elastisch is, zonder de pasvorm te verliezen.  


Specificaties

Soort jasJack
Kleur (basis)Groen
CapuchonJa
EigenschappenAdemend, Comfortabel, Stijlvol, Stretch, Waterafstotend
MateriaalElastaan, Katoen, Polyester
PasvormRegular Fit
Ook gedacht aan?
Alternatieven
FjallRaven Sörmland Padded Damesjas

FjallRaven Sörmland Padded Damesjas

Jack Wolfskin Lake Louise Jacket dames

Jack Wolfskin Lake Louise Jacket dames

Soort jasWax jasJack
SeizoenWinter
Twee/drielaags constructieNiet van toepassing
Kleur (basis)GroenGroen
Capuchon JaJa
€ 399,95
Bekijk product
€ 199,95
Dames outdoorjassen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een échte outdoor jas is vaak geen kleine uitgave. Wij begrijpen dat de jas dan ook aan alle verwachtingen moet voldoen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel