< Terug

Pinewood Värnamo Padded Damesjas

De Pinewood Värnamo Padded is de perfecte jas voor al uw winterse outdooractiviteiten. De jas is niet alleen water- en winddicht, maar ook erg isolerend, waardoor u altijd heerlijk warm blijft!

Meer details

€ 249,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 5 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Water- en winddicht
  • Isolerend
  • Slechts 3 zakken

Omschrijving Pinewood Värnamo Padded Damesjas

De Pinewood Värnamo Padded is een water- en winddichte damesjas, die perfect is voor al uw outdooractiviteiten als het kouder wordt. Deze jas is erg isolerend en houdt u daardoor heerlijk warm. Om ook uw armen warm te houden, beschikt de Värnamo Padded over elastische manchetten. 

Om uw noodzakelijke spullen met u mee te kunnen dragen, beschikt de Pinewood Värnamo Padded over 3 zakken: 2 steekvakken en 1 binnenzak. De jas is lichtgewicht, waardoor deze ideaal is om mee te nemen op reis. Kortom, bent u op zoek naar een water- en winddichte jas die erg comfortabel is, dan is de Pinewood Värnamo Padded ideaal voor u!

Productspecificaties

  • Water- en winddicht
  • Isolerend
  • Elastische manchetten
  • 3 zakken
  • Lichtgewicht
  • Gewicht (maat M): 1170 gram
  • Materialen: katoen, polyester, polyamide

Materialen

Katoen

Katoen is een natuurlijk materiaal dat afkomstig is van de katoenplant. De katoenvezels worden gesponnen tot een garen dat vaak in kleding gebruikt wordt vanwege de duurzaamheid, het draagcomfort en de sterkte. Daarnaast heeft katoen een goed ademend vermogen en kan het makkelijk vocht opnemen. Katoen kan wel verkleuren door licht en de rekbaarheid van de stof is beperkt.

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt en niet erg warm is.

Polyamide 

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt.

Specificaties

Soort jasParka
Kleur (basis)Bruin
Gewicht (gram)1170
EigenschappenIsolerend, Lichtgewicht, Waterdicht, Winddicht
Aantal zakken3
WaterdichtJa
MateriaalKatoen, Polyamide, Polyester
WinddichtJa
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Didriksons Leya Damesparka

Didriksons Leya Damesparka

Didriksons Frida Damesparka 5

Didriksons Frida Damesparka 5

Didriksons Frida WNS Parka 6 Damesjas

Didriksons Frida WNS Parka 6 Damesjassen

Soort jasParkaParkaParka
SeizoenWinterWinterWinter
Twee/drielaags constructieNiet van toepassingTweelaags
Kleur (basis)GroenGroenRood
Capuchon JaJaJa
€ 299,95
€ 219,95
€ 229,95
Dames outdoorjassen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een échte outdoor jas is vaak geen kleine uitgave. Wij begrijpen dat de jas dan ook aan alle verwachtingen moet voldoen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel