< Terug

Rab Kinetic 2.0 Jacket Dames

De Rab Kinetic 2.0 is een ademende, lichtgewichte en waterdichte damesjas die ideaal is voor veranderlijke dagen in de bergen. Gemaakt van gerecycled polyester en voorzien van twee steekzakken.  

Meer details

€ 249,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Ademend
  • Waterdicht
  • Capuchon is niet afneembaar

Omschrijving Rab Kinetic 2.0 Jacket Dames

Het Rab Kinetic 2.0 Jacket is een lichtgewichte en waterdichte damesjas die voorzien is van buitengewone stretch en ademend vermogen, waardoor het de ideale buitenlaag is voor stevige wandelingen in de bergen. De jas is gemaakt van gerecyclede Proflex™ stof, die gebruikmaakt van een gebreide buitenkant en achterkant, waardoor de natuurlijke rek van het interne PU-membraan optimaal wordt benut. De capuchon van de Kinetic is te gebruiken terwijl u een helm draagt, terwijl de zakken ideaal zijn voor kaarten, hoeden en handschoenen. Al met al het ideale jacket om aan te hebben tijdens zonnige periodes en sporadische buien op veranderlijke dagen in de bergen. 

Productspecificaties

  • Ademend
  • Waterdicht
  • Lichtgewicht
  • Duurzaam geproduceerd
  • Pasvorm: Regular Fit
  • Gewicht: 290 gram 
  • Materiaal: gerecycled polyester

Waterkolom

Het waterafstotend vermogen van kleding wordt vaak beschreven in de vorm van millimeter waterkolom. De waterkolom zegt iets over de hoeveelheid waterdruk die een stof per vierkante centimeter kan hebben voordat het gaat lekken. Deze jas heeft een waterkolom van 10.000 mm. Dat wil zeggen dat de stof doorlekt wanneer het onder druk staat van 10 meter water. 

MVTR

Het ademend vermogen van kleding wordt met de Moisture Vapor Transmission Rate (MVTR) weergegeven in g/m²/24 h. Hierbij geldt: hoe hoger de MVTR-waarde hoe beter het ademend vermogen. Deze jas heeft een ademend vermogen van 35.000 g/m². Dit houdt in dat een vierkante meter van deze stof 35.000 gram doorlaat in 24 uur.

Materiaal

Gerecycled polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Polyester is daarnaast net als vele andere materialen schadelijk voor het milieu. Het is namelijk niet biologisch afbreekbaar en draagt bij aan de plastic soep in de oceaan. Polyester kan echter heel goed gerecycled worden. Het gebruik van gerecycled polyester vermindert zowel afvalberg als de afhankelijkheid van aardolie als bron. Gerecycled polyester is hiermee een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief.


Specificaties

Soort jasHardshell
SeizoenHerfst, Lente
Kleur (basis)Blauw, Grijs, Rood, Roze
CapuchonJa
Binnenmateriaal (kleding)Gerecycled polyester
Gewicht (gram)290
EigenschappenAdemend, Lichtgewicht, Waterdicht
Wasmachine bestendigJa
Aantal zakken2
OnderarmventilatieNee
PasvormRegular Fit
Waterkolom (mm)10000
Ademend vermogen (g/m²/24u)35.000
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Rab Firewall Jacket damesjas

Rab Firewall Jacket damesjas

Soort jasHardshell
SeizoenHet hele jaar door
Twee/drielaags constructieDrielaags
Kleur (basis)Rood
Capuchon Ja
€ 289,95
Bekijk product
Dames outdoorjassen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een échte outdoor jas is vaak geen kleine uitgave. Wij begrijpen dat de jas dan ook aan alle verwachtingen moet voldoen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel