< Terug

FjallRaven Abisko Wool LS W damesshirt

Dit Fjällräven shirt geeft verkoeling in de zomer en in de winter is het de perfecte eerste onderlaag. Het lichte shirt is een handig vakantie item.

Meer details

€ 74,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving FjallRaven Abisko Wool LS W damesshirt

Het Fjallraven Abisko Wool shirt kunt u gebruiken als het warm is maar ook als het koud is. Dankzij de Merinowol biedt het namelijk warmte in de winter en verkoeling in de zomer. Ook biedt de merinowol een natuurlijk weerstand tegen nare geuren. Een heel lichtgewicht shirt die u het hele jaar kan gebruiken. 

producteigenschappen

  • Pasvorm: regular fit 

  • gewicht: 125 gram (maat S)

  • Materialen: polyester, merinowol 

materialen

Merinowol

Merinowol is afkomstig van merinoschapen en staat algemeen bekend om de hoge kwaliteit. Merinoschapen hebben veel meer haartjes dan andere schapen. Per vierkante meter groeien ongeveer tien keer zoveel haartjes als bij een gemiddeld schaap. De wol is hierdoor dunner en langer, voelt heel zacht aan en kriebelt niet. Merinoschapen leven in gebieden met grote temperatuurschommelingen van -20 ºC tot ruim 35 ºC. Hun vacht werkt warmteregulerend. Hierdoor houdt merinowol u warm in de kou, maar ademt het goed. Daarnaast heeft merinowol een uitstekende vochtregulerende en zelfreinigende werking, waardoor u niet snel last krijgt van transpiratieplekken en -geuren op uw kleding.

Gerecycled polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt, niet erg warm is en niet heel goed ademt. Polyester is daarnaast net als vele andere materialen schadelijk voor het milieu. Het is namelijk niet biologisch afbreekbaar en draagt bij aan de plastic soep in de oceaan. Polyester kan echter heel goed gerecycled worden. Het gebruik van gerecycled polyester vermindert zowel afvalberg als de afhankelijkheid van aardolie als bron. Gerecycled polyester is hiermee een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief.



Specificaties

SeizoenHet hele jaar door
Kleur (basis)Blauw, Groen
CapuchonNee
Gewicht (gram)125
EigenschappenComfortabel, Geurwerend, Lichtgewicht
GeslachtDames
PasvormRegular Fit
HalsRonde hals
Lengte mouwenLang
Soort kledingstukShirt met lange mouw
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Odlo Shirt crew neck REVOLUTION TW LIGHT

Odlo Revolution TW Light l/s crew neck damesshirt

SeizoenWinter
Kleur (basis)Zwart
Binnenmateriaal (kleding)80% Polyester, 20% Wol
EigenschappenSneldrogend
Wasmachine bestendigJa
€ 64,95
Bekijk product
Dames outdoor tops

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Goede outdoorkleding is een persoonlijke keuze. Het moet goed passen: niet te strak of los en op de taille, borst, heupen, billen en benen moet het precies goed vallen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel