< Terug

Hanwag Bangri lady dameswandelschoen

De Bangri Lady van Hanwag is de ideale wandelschoen voor langere wandelingen. De damesschoen is gemaakt van yakleer en chroomvrij leer. Hierdoor vormt de schoen zich helemaal naar uw voet, voor optimaal comfort.

Meer details

€ 299,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Comfortabel
  • Gemaakt van leer
  • Niet waterdicht

Omschrijving Hanwag Bangri lady dameswandelschoen

De Bangri Lady van Hanwag is uitermate geschikt voor lange wandelingen. Van wandelingen in het bos tot lichte wandelingen in de bergen, deze wandelschoen is een echte allrounder. De Bangri Lady valt onder de categorie A/B wandelschoenen. Deze schoenen zijn iets soepeler dan categorie B wandelschoenen en wat steviger dan categorie A wandelschoenen. Vooral wanneer u langer wandelt, maar niet al te zware schoenen aan wilt hebben, is de Bangri Lady een ideale optie.

Het buitenmateriaal van deze schoen is gemaakt van yakleer en heeft een voering van chroomvrij leer. De zool van deze wandelschoen is een Vibram Endurance Pro zool. Deze zool zorgt voor optimale grip tijdens het wandelen. Hiernaast beschikt deze zool over een flexzone bij de hiel, waardoor de pasvorm van de schoen geoptimaliseerd wordt.

Productspecificaties

  • Comfortabel
  • Flexzone bij de hiel
  • Gewicht: 1080 gram (maat 39)
  • Categorie: A/B
  • Materialen: yak-leder, chroomvrij leer
  • Buitenzool: Vibram Endurance Pro

Materialen

Buitenmateriaal

Yakleer

Het buitenmateriaal van de Bangri Lady is gemaakt van robuust Tibertaans yak leer. De yak is een rundersoort dat zijn leven lang blootgesteld is aan het strenge klimaat van de Tibetaanse hoogvlaktes. Het dier leeft ruim 4000 meter boven de zeespiegel waarbij het zuurstofgehalte op deze hoogte zo’n 40% lager is dan op zeeniveau. De temperatuur kan dalen tot -40 °C. Dankzij zijn compacte huid is de yak bestand tegen deze extreme omstandigheden. Yak leer is daardoor een extra sterke en duurzame leersoort. 

Binnenmateriaal

Chroomvrij leer

De voering van de Bangri Lady is gemaakt van chroomvrij leer. Leer wordt vaak gelooid met behulp van chroomhoudende mineralen. Mensen die gevoelig zijn voor chroom kunnen last krijgen van allergisch contacteczeem wanneer ze in aanraking komen met dit leer. Chroomvrij leer is gelooid zonder gebruik te maken van chroomhoudende mineralen. Wandelaars met een allergie voor chroom zullen dus geen last van contacteczeem bij het dragen van de Bangri Lady.

Inlegzool

De Bangri Lady heeft een standaard inlegzool van Hanwag. Dit is een sneldrogende, uitneembare inlegzool die bijdraagt aan extra comfort tijdens het wandelen. De standaard inlegzool van Hanwag is ook los te verkrijgen in onze winkel en op onze website. Wij verkopen ook aangepaste inlegzolen die extra ondersteuning bieden.

Buitenzool

Net als veel andere wandelschoenen heeft de Bangri Lady een VIBRAM® buitenzool. Vibramzolen staan bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid en worden daarom vaak gebruikt in wandelschoenen. Deze zolen zorgen voor een goede afwikkeling van de voet. Het profiel van de zool is zo ontwikkeld dat het een goede grip op verschillende ondergronden geeft. Daarnaast is het profiel van de zool zelfreinigend. Hiermee wordt bedoeld dat de zool geen slijk en grond vasthoudt. Doordat Vibramzolen slijtvast zijn, gaan ze langer mee dan andere zolen. 

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw wandelschoenen zo lang mogelijk goed blijven, is het belangrijk dat u uw wandelschoenen goed onderhoudt. Wilt u meer weten over hoe u de Bangri Lady het beste kunt onderhouden? Lees dan onze pagina: Hoe onderhoud ik mijn wandelschoenen?’.

Koop & win!

Levert uw factuur een vakantie op? Doe mee met deze geweldige winactie: koop een paar Hanwag schoenen (online of in onze winkel) en maak kans op een geheel verzorgde reis naar Kleinwalsertal, Oostenrijk. Deze actie loopt van 1 april t/m 15 juli 2022. Hoe het werkt en hoe u zich kunt aanmelden, leest u hier.

Specificaties

SeizoenHet hele jaar door
Kleur (basis)Bruin, Grijs
EigenschappenComfortabel, ondersteunend
GebruikBergachtig terrein, Heuvelachtig terrein, Stevige wandelingen
BovenmateriaalYakleer
Categorie wandelschoenA/B
BuitenzoolVibram® Endurance
Gewicht paar (gram)1080
Binnenmateriaal (schoenen)Chromevrij leer
Hoogte schoenMid
GeslachtDames
BinnenzoolUitneembare binnenzool
Pasvorm (schoenen)Normaal
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Hanwag Alaska Lady GTX dames bergschoen

Hanwag Alaska Lady GTX dames bergschoen

Meindl Litepeak Lady GTX dameswandelschoen

Meindl Litepeak Lady GTX dameswandelschoen

Hanwag Tatra Light Lady GTX dameswandelschoen

Hanwag Tatra Light Lady GTX dameswandelschoen

Hanwag Bangri Lady dameswandelschoen

Hanwag Bangri lady dameswandelschoen

SeizoenHet hele jaar door
Kleur (basis)PaarsMarine/AzurGroenGrijs
EigenschappenWaterdichtWaterdichtondersteunend
GebruikZwaardere bergwandelingStevige wandelingenStevige wandelingenStevige wandelingen
BovenmateriaalNubuckleerVelourSuedeYakleer
€ 339,95
Bekijk product
€ 309,95
Bekijk product
€ 279,95
Bekijk product
€ 299,95
Bekijk product
Dames wandelschoenen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een wandelschoen moet goed zitten. Het passen gaat verder dan aandoen, je moet de schoen ook beleven. En dat kan het beste in onze winkel, waar onze ervaren wandelspecialisten voor u klaar staan. Daarom Antilope Outdoor!

  • Dé specialist in wandelschoenen
  • Altijd meer dan 4500 paar wandelschoenen op voorraad.
  • Een experience center om de schoenen buiten uit te proberen.
  • Een persoonlijk intakegesprek en uitgebreide voetmeting door voetkundig personeel.

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel