< Terug

Hanwag Banks Low Bunion Lady GTX

rating 10/10 (1 review)

De Hanwag Banks Low Bunion Lady GTX is de ideale schoen voor u als u last heeft van een hallux valgus. Deze schoen verlicht de pijn, waardoor u urenlang heerlijk kunt lopen op deze schoenen!

Meer details

€ 219,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Water- en winddicht
  • Ademend
  • Alleen geschikt voor mensen met een hallux valgus

Omschrijving Hanwag Banks Low Bunion Lady GTX

De Hanwag Banks Low Bunion Lady GTX is uitermate geschikt voor lange wandelingen. Van wandelingen in het bos tot lichte wandelingen in de bergen, deze dameswandelschoen is een echte allrounder. De Hanwag Banks Low Bunion Lady GTX valt onder de categorie A/B wandelschoenen. Deze schoenen zijn iets soepeler dan categorie B wandelschoenen en wat steviger dan categorie A wandelschoenen. Vooral wanneer u langer wandelt, maar niet al te zware schoenen aan wilt hebben, is de Hanwag Banks Low Bunion Lady GTX een ideale optie.

Het bovenmateriaal van deze dameswandelschoen is gemaakt van nubuckleer, suède en textiel. De voering van de Low Bunion Lady GTX is gemaakt van een Gore-Tex membraan, wat ervoor zorgt dat deze schoen water- en winddicht is, maar toch ademend blijft. De Hanwag-buitenzool zorgt ervoor dat u optimale grip heeft tijdens het wandelen. 

Productspecificaties

  • Water- en winddicht
  • Ademend
  • Gewicht (paar): 730 gram (maat 38)
  • Categorie: A/B
  • Bovenmaterialen: nubuckleer, suède, textiel
  • Voering: Gore-Tex
  • Buitenzool: Hanwag

Materialen

Nubuckleer

Het buitenmateriaal van de Hanwag Banks Low Bunion Lady GTX is gemaakt van nubuckleer. Nubuckleer is afkomstig van de licht opgeschuurde bovenste laag van de dierenhuid. Door het opschuren voelt het leer zachter aan, neemt het ademend vermogen toe en krijgt het leer een fluweelachtig uiterlijk. Nubuckleer kan gewaxt worden, maar het kan ook heel goed onbehandeld blijven. Als u nubuckleer waxt, wordt het wel donkerder, gladder en glanzender. Wanneer u nubuckleer inspuit met een spray waar wax in zit, behandelt u dit materiaal op de beste manier. 

 

Suède

Het buitenmateriaal van de Hanwag Banks Low Bunion Lady GTX is gemaakt van suède. Suède is afkomstig van de basis van de dierenhuid. Het heeft een fluweelachtig uiterlijk en voelt zacht aan. Suède kan geboend worden, maar het kan ook heel goed onbehandeld blijven. 

GORE-TEX®

De Hanwag Banks Low Bunion Lady GTX bevat een GORE-TEX® membraan. Het GORE-TEX® membraan zorgt ervoor dat deze wandelschoenen waterdicht zijn, maar wel ademend blijven. Hierdoor blijven uw voeten droog tijdens het wandelen. 

Pasvorm

Bunion leest

De Hanwag Banks Low Bunion Lady GTX heeft een bunion leest. De bunion leest is speciaal ontwikkeld voor mensen met een hallux valgus. Een hallux valgus is een vergroeiing van de grote teen. De grote teen staat hierbij scheef richting de andere tenen. Daardoor ontstaat een knobbel aan de buitenkant van de grote teen, ook wel een bunion genoemd. Deze bunion kan veel pijn geven wanneer er druk op komt bijv. bij het dragen van schoenen. De bunion leest geeft extra ruimte aan het gewricht van de grote teen en voorkomt daarmee pijnklachten tijdens het dragen van de Hanwag Banks Low Bunion Lady GTX

Inlegzool

De Hanwag Banks Low Bunion Lady GTX heeft een standaard inlegzool van Hanwag. Dit is een sneldrogende, uitneembare inlegzool die bijdraagt aan extra comfort tijdens het wandelen. De standaard inlegzool van Hanwag is ook los te verkrijgen in onze winkel en op onze website. Wij verkopen ook aangepaste inlegzolen die extra ondersteuning bieden.

Buitenzool

De door Hanwag ontwikkelde buitenzool geeft en zorgt voor een goede grip en stabiliteit tijdens het wandelen. Deze zolen zorgen voor een goede afwikkeling van de voet. Het profiel van de zool is zo ontwikkeld dat het een goede grip geeft en geen slijk of grond vasthoudt.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw wandelschoenen zo lang mogelijk goed blijven, is het belangrijk dat u uw wandelschoenen goed onderhoudt. Wilt u meer weten over hoe u de Hanwag Banks Low Bunion Lady GTX het beste kunt onderhouden? Lees dan onze pagina: Hoe onderhoud ik mijn wandelschoenen?’.

Specificaties

Kleur (basis)Grijs
EigenschappenWaterdicht, Winddicht
BovenmateriaalNubuckleer, Suede, Textiel
Categorie wandelschoenA/B
BuitenzoolHanwag
Gewicht paar (gram)720
Binnenmateriaal (schoenen)GORE-TEX
Hoogte schoenLaag
WaterdichtJa
BinnenzoolUitneembare binnenzool
WinddichtJa
Pasvorm (schoenen)Breed
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Hanwag Belorado II Low Bunion Lady GTX dameswandelschoen

Hanwag Belorado II Low Bunion Lady GTX wandelschoen

Hanwag Tatra Light Bunion Lady GTX dameswandelschoen

Hanwag Tatra Light Bunion Lady GTX, dameswandelschoen

Hanwag Banks Lady GTX Dameswandelschoen

Hanwag Banks Lady GTX Dameswandelschoen

Hanwag Alta Bunion II Lady GTX dameswandelschoen

Hanwag Alta Bunion II Lady GTX dameswandelschoen

Kleur (basis)ZwartGrijsZwartGrijs
Gewicht (gram)710
EigenschappenWinddichtWaterdichtWaterdichtWaterdicht
GebruikLichte wandelingenWandelenStevige wandelingenLichte wandelingen
BovenmateriaalSuedeTextielSuedeNubuckleer
€ 229,95
Bekijk product
€ 289,95
Bekijk product
€ 259,95
Bekijk product
€ 269,95
Bekijk product
Dames wandelschoenen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een wandelschoen moet goed zitten. Het passen gaat verder dan aandoen, je moet de schoen ook beleven. En dat kan het beste in onze winkel, waar onze ervaren wandelspecialisten voor u klaar staan. Daarom Antilope Outdoor!

  • Dé specialist in wandelschoenen
  • Altijd meer dan 4500 paar wandelschoenen op voorraad.
  • Een experience center om de schoenen buiten uit te proberen.
  • Een persoonlijk intakegesprek en uitgebreide voetmeting door voetkundig personeel.

Reviews

rating 10/10 (1 review)
Waardering
5 sterren 1 reviews
4 sterren 0 reviews
3 sterren 0 reviews
2 sterren 0 reviews
1 sterren 0 reviews

rating
Wandelschoenen
Goede service en mijn schoenen lopen heerlijk!
Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel