< Terug

Hanwag Makra Combi Lady GTX damesschoen

De Hanwag Makra Combi Lady GTX is een ideale dameswandelschoen voor langere en veeleisendere wandelingen of trektochten. De schoenen zijn waterdicht, zodat de schoenen al uw avonturen aankunnen!

Meer details

€ 279,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 4 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Verzoolbaar
  • Waterdicht
  • Voornamelijk geschikt voor zwaardere wandelingen

Omschrijving Hanwag Makra Combi Lady GTX damesschoen

De Hanwag Makra Combi Lady GTX is uitermate geschikt voor veeleisende trektochten en bergwandelingen. De wandelschoen valt onder de categorie B/C wandelschoenen. Deze schoenen hebben een hogere schacht en een stijvere zool dan categorie B wandelschoenen. De Hanwag Makra Combi Lady GTX is daarmee ideaal wanneer u tijdens uw vakantie zwaardere bergtochten maakt, ruig landschap opzoekt of lange wandelingen met een zware rugtas onderneemt.

Het buitenmateriaal van deze dameswandelschoen is gemaakt van suède en cordura. Hiernaast heeft de schoen een Gore-Tex membraan, waardoor de schoen waterdicht is. De wandelschoen heeft een Vibram-buitenzool, wat zorgt voor optimale grip tijdens het wandelen!

Productspecificaties

  • Waterdicht
  • Gewicht (paar): 1160 gram (maat 36,5)
  • Categorie: B/C
  • Materialen: suède, cordura, Gore-Tex
  • Buitenzool: Vibram Pepe

Materialen

Suède

Het buitenmateriaal van de Hanwag Makra Combi Lady GTX is gemaakt van suède. Suède is afkomstig van de basis van de dierenhuid. Het heeft een fluweelachtig uiterlijk en voelt zacht aan. Suède kan geboend worden, maar het kan ook heel goed onbehandeld blijven. 

GORE-TEX®

De Hanwag Makra Combi Lady GTX bevat een GORE-TEX® membraan. Het GORE-TEX® membraan zorgt ervoor dat deze wandelschoenen waterdicht zijn, maar wel ademend. Hierdoor blijven uw voeten droog tijdens het wandelen. 

Inlegzool

De Hanwag Makra Combi Lady GTX heeft een standaard inlegzool van Hanwag. Dit is een sneldrogende, uitneembare inlegzool die bijdraagt aan extra comfort tijdens het wandelen. De standaard inlegzool van Hanwag is ook los te verkrijgen in onze winkel en op onze website. Wij verkopen ook aangepaste inlegzolen die extra ondersteuning bieden.

Buitenzool

Net als veel andere wandelschoenen heeft de Hanwag Makra Combi Lady GTX een VIBRAM® buitenzool. Vibramzolen staan bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid en worden daarom vaak gebruikt in wandelschoenen. Deze zolen zorgen voor een goede afwikkeling van de voet. Het profiel van de zool is zo ontwikkeld dat het een goede grip op verschillende ondergronden geeft. Daarnaast is het profiel van de zool zelfreinigend. Hiermee wordt bedoeld dat de zool geen slijk en grond vasthoudt. Doordat Vibramzolen slijtvast zijn, gaan ze langer mee dan andere zolen. 

Als de zool van uw wandelschoenen versleten is, zijn ze aan vervanging toe. Versleten zolen vormen een risico tijdens het wandelen. Doordat het profiel van de zool verdwijnt, neemt de grip af en glijdt u sneller uit. Het is alleen lastig om afscheid te moeten nemen van wandelschoenen die perfect zitten en waarmee mooie tochten zijn gemaakt. Zeker als u uw schoenen altijd goed onderhouden heeft, blijft het bovenmateriaal van de schoen langer goed dan de zool. De wandelschoenen kunnen er dan nog prima uitzien, maar doordat de zool versleten is, worden ze niet meer gebruikt voor wandelingen. Met pijn in het hart nemen wandelaars dan afscheid van hun lievelingsschoenen. Het grote voordeel van de Hanwag Makra Combi Lady GTX is dat ze verzoolbaar zijn. Als de zolen van Hanwag Makra Combi Lady GTX in de toekomst versleten zijn, hoeft u ze dus niet weg te gooien. Wij bieden graag de service om uw schoenen te laten verzolen. Breng uw schoenen langs of stuur ze naar ons op. Wij kunnen dan kijken of we ze kunnen voorzien van een nieuwe, originele buitenzool.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw wandelschoenen zo lang mogelijk goed blijven, is het belangrijk dat u uw wandelschoenen goed onderhoudt. Wilt u meer weten over hoe u de Hanwag Makra Combi Lady GTX het beste kunt onderhouden? Lees dan onze pagina: Hoe onderhoud ik mijn wandelschoenen?’.

Specificaties

Kleur (basis)Zwart
Gewicht (gram)1160
EigenschappenWaterdicht
GebruikBergachtig terrein, Heuvelachtig terrein, Zwaardere bergwandeling
BovenmateriaalCordura®, Suede
Categorie wandelschoenB/C
BuitenzoolVibram
Binnenmateriaal (schoenen)GORE-TEX
Hoogte schoenMid
WaterdichtJa
BinnenzoolUitneembare binnenzool
Pasvorm (schoenen)Normaal
Ook gedacht aan?
Dames wandelschoenen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een wandelschoen moet goed zitten. Het passen gaat verder dan aandoen, je moet de schoen ook beleven. En dat kan het beste in onze winkel, waar onze ervaren wandelspecialisten voor u klaar staan. Daarom Antilope Outdoor!

  • Dé specialist in wandelschoenen
  • Altijd meer dan 4500 paar wandelschoenen op voorraad.
  • Een experience center om de schoenen buiten uit te proberen.
  • Een persoonlijk intakegesprek en uitgebreide voetmeting door voetkundig personeel.

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel