< Terug

Hanwag Tatra II Lady GTX dameswandelschoen

De Tatra II Lady GTX is een zeer comfortabele trekkingsschoen. De GORE-TEX voering garandeert 100% waterdichtheid. Deze bergschoen valt onder te verdelen in categorie B/C van wandelschoenen. De B/C categorie staat voor zware bergwandelingen op ruig terrein met eventueel zwaar bagage. 

Meer details

€ 309,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 4 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Hanwag Tatra II Lady GTX dameswandelschoen

De Hanwag Tatra II Lady GTX is uitermate geschikt voor veeleisende trektochten en bergwandelingen. De wandelschoen valt onder de categorie B/C wandelschoenen. Deze schoenen hebben een hogere schacht en een stijvere zool dan categorie B wandelschoenen. Wandelschoenen in categorie B/C zijn daarmee ideaal wanneer u tijdens uw vakantie zwaardere bergtochten maakt, ruig landschap opzoekt of lange wandelingen met een zware rugtas onderneemt.

Het bovenmateriaal van de bergschoen is gemaakt van nubuckleer en de schoen heeft een GORE-TEX voering. Dit GTX-membraan zorgt voor de 100% waterdichtheid van de schoen. De Tatra II GTX heeft een nieuwe, zeer comfortabele uitneembare binnenzool en een Vibram AW Integral buitenzool. De soepele en lagere manchet van de schoen is speciaal ontworpen voor de vrouwelijke kuit. De manchet is gemaakt van soepel leer met ventilatiegaatjes. Voorzien van een beschermende gummi neus- en hielkap.  

Producteigenschappen

  • Waterdicht
  • Ademend
  • Gewicht (paar): 1280 gram
  • Categorie B/C
  • Materialen: nubuckleer, GORE-TEX
  • Buitenzool: Vibram AW Integral

Materialen 

Nubuckleer

Het buitenmateriaal van DEZE WANDELSCHOEN is gemaakt van nubuckleer. Nubuckleer is afkomstig van de licht opgeschuurde bovenste laag van de dierenhuid. Door het opschuren voelt het leer zachter aan, neemt het ademend vermogen toe en krijgt het leer een fluweelachtig uiterlijk. Nubuckleer kan gewaxt worden, maar het kan ook heel goed onbehandeld blijven. Als u nubuckleer waxt, wordt het wel donkerder, gladder en glanzender. Wanneer u nubuckleer inspuit met een spray waar wax in zit, behandelt u dit materiaal op de beste manier.

GORE-TEX®

De Tatra II Lady GTX bevat een GORE-TEX® membraan. Het GORE-TEX® membraan zorgt ervoor dat DEZE WANDELSCHOENEN waterdicht zijn, maar wel ademend. Hierdoor blijven uw voeten droog tijdens het wandelen.

Inlegzool

Deze wandelschoen heeft een standaard inlegzool van Hanwag. Dit is een sneldrogende, uitneembare inlegzool die bijdraagt aan extra comfort tijdens het wandelen. De standaard inlegzool van Hanwag is ook los te verkrijgen in onze winkel en op onze website. Wij verkopen ook aangepaste inlegzolen die extra ondersteuning bieden.

Buitenzool

Hanwag Vibram AW Integral

Deze Vibram buitenzool is zeer stevig door verstijving in de tussenzool. De zool is goed ondersteunend en heeft een rekkend profiel met schuin geplaatste noppen voor ondersteuning bij zowel stijgen als afdalen. 

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw wandelschoenen zo lang mogelijk goed blijven, is het belangrijk dat u uw wandelschoenen goed onderhoudt. Wilt u meer weten over hoe u deze wandelschoen het beste kunt onderhouden? Lees dan onze pagina: Hoe onderhoud ik mijn wandelschoenen?’.

Specificaties

Kleur (basis)Blauw, Bruin, Groen
EigenschappenComfortabel, Waterdicht
GebruikBergachtig terrein, Trekking, Zwaardere bergwandeling
BovenmateriaalNubuckleer
Categorie wandelschoenB/C
BuitenzoolVibram AW Integral
Gewicht paar (gram)1280
Binnenmateriaal (schoenen)GORE-TEX
Hoogte schoenHoog
WaterdichtJa
GeslachtDames
BinnenzoolUitneembare binnenzool
Pasvorm (schoenen)Normaal
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Hanwag Banks Lady LL Dameswandelschoen

Hanwag Banks Lady LL Dameswandelschoen

Hanwag Alta Bunion II Lady GTX dameswandelschoen

Hanwag Alta Bunion II Lady GTX dameswandelschoen

Lowa Explorer II GTX Mid dameswandelschoen

Lowa Explorer II GTX Mid dameswandelschoen

Kleur (basis)BlauwGrijsBlauw
EigenschappenondersteunendWaterdichtWinddicht
GebruikStevige wandelingenLichte wandelingenZwaardere bergwandeling
BovenmateriaalSuedeNubuckleerTextiel
Categorie wandelschoenA/BA/BB
€ 259,95
Bekijk product
€ 269,95
Bekijk product
€ 229,95
Bekijk product
Dames wandelschoenen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een wandelschoen moet goed zitten. Het passen gaat verder dan aandoen, je moet de schoen ook beleven. En dat kan het beste in onze winkel, waar onze ervaren wandelspecialisten voor u klaar staan. Daarom Antilope Outdoor!

  • Dé specialist in wandelschoenen
  • Altijd meer dan 4500 paar wandelschoenen op voorraad.
  • Een experience center om de schoenen buiten uit te proberen.
  • Een persoonlijk intakegesprek en uitgebreide voetmeting door voetkundig personeel.

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel