< Terug

Lowa Explorer II GTX lo dameswandelschoen

De Lowa Explorer II GTX lo dameswandelschoen is uitermate geschikt voor trektochten en meerdaagse huttentochten. De bergschoen valt onder de categorie B wat inhoudt dat het een stevige schoen is die goede enkelsteun geeft. 

Meer details

€ 179,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Ademend
  • Comfortabel
  • Water- en winddicht
  • Vrij stijve schoen

Omschrijving Lowa Explorer II GTX lo dameswandelschoen

De Lowa Explorer II GTX lo dameswandelschoen is uitermate geschikt voor trektochten en meerdaagse huttentochten. Deze wandelschoen valt onder de categorie B wandelschoenen wat inhoudt dat het een stevige schoen is die goede enkelsteun geeft. Vooral als u een fanatieke wandelaar bent en ook wel eens buiten de gebaande paden wandelt, zult u veel baat hebben bij de Lowa Explorer II GTX lo dameswandelschoen. Deze wandelschoen is ook ideaal wanneer u graag langere en moeilijkere bergtochten maakt in uw vakantie.

Productspecificaties:

  • Comfortabel 
  • Ondersteunend 
  • Ademend 
  • Categorie: B
  • Gewicht (paar): 840 gram (UK maat 5)
  • Buitenmateriaal: Suède & Textiel 
  • Binnenmateriaal: Gore-Tex 
  • Buitenzool: VIBRAM® ROCK TRAC® EVO

Materialen:

Suède

Het buitenmateriaal van de Lowa Explorer II GTX lo dameswandelschoen is gemaakt van suède. Suède is afkomstig van de basis van de dierenhuid. Het heeft een fluweelachtig uiterlijk en voelt zacht aan. Suède kan geboend worden, maar het kan ook heel goed onbehandeld blijven. 


GORE-TEX®

De Lowa Explorer II GTX lo dameswandelschoen bevat een GORE-TEX® membraan. Het GORE-TEX® membraan zorgt ervoor dat deze wandelschoenen waterdicht zijn, maar wel ademend. Hierdoor blijven uw voeten droog tijdens het wandelen. 

Pasvorm:

Bij de Lowa Explorer II GTX lo dameswandelschoen kan de pasvorm aangepast worden naar van een gemiddelde naar een brede pasvorm. 

Wijde leest/Comfort fit®/W-leest/WXL-leest

De Lowa Explorer II GTX lo dameswandelschoen heeft een wijde leest. De wijde leest is geschikt voor mensen voor wie de standaard pasvorm voorin te smal is. De wijde leest heeft aan de hielzijde een normale breedte, maar is iets ruimer aan de kant van de voorvoet. Dit voorkomt dat er vervelende drukpunten ontstaan bij wandelaars met bredere voeten. 

Inlegzool:

De Lowa Explorer II GTX lo dameswandelschoen heeft een uitneembare inlegzool van Lowa. Deze inlegzool draagt bij aan extra wandelcomfort en is ook los te verkrijgen in onze winkel en op onze website. Wij verkopen ook aangepaste inlegzolen die extra ondersteuning bieden.

Buitenzool:

Net als veel andere wandelschoenen heeft de Lowa Explorer II GTX lo dameswandelschoen een VIBRAM® buitenzool. Vibramzolen staan bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid en worden daarom vaak gebruikt in wandelschoenen. Deze zolen zorgen voor een goede afwikkeling van de voet. Het profiel van de zool is zo ontwikkeld dat het een goede grip op verschillende ondergronden geeft. Daarnaast is het profiel van de zool zelfreinigend. Hiermee wordt bedoeld dat de zool geen slijk en grond vasthoudt. Doordat Vibramzolen slijtvast zijn, gaan ze langer mee dan andere zolen. 

Onderhoud:

Om ervoor te zorgen dat uw wandelschoenen zo lang mogelijk goed blijven, is het belangrijk dat u uw wandelschoenen goed onderhoudt. Wilt u meer weten over hoe u de Lowa Explorer II GTX lo dameswandelschoen het beste kunt onderhouden? Lees dan onze pagina: Hoe onderhoud ik mijn wandelschoenen?’.

Specificaties

Kleur (basis)Blauw
EigenschappenComfortabel, ondersteunend, Waterdicht, Winddicht
GebruikBergachtig terrein, Stevige wandelingen, Zwaardere bergwandeling
BovenmateriaalSuede, Textiel
Categorie wandelschoenB
BuitenzoolVibram Rock Trac Evo
Gewicht paar (gram)840
Binnenmateriaal (schoenen)GORE-TEX
KleurBlauw, Grijs
Hoogte schoenLaag
WaterdichtJa
GeslachtDames
BinnenzoolUitneembare binnenzool
Pasvorm (schoenen)Breed, Normaal
Kan de schoen verzoold worden?Ja, volledige zool
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Lowa Locarno GTX Lo dameswandelschoen

Lowa Locarno GTX Lo dames wandelschoen

Grisport Arizona Low dameswandelschoen

Grisport Arizona Low dameswandelschoen

Kleur (basis)ZwartBlauw
EigenschappenWaterdicht
GebruikWandelen
BovenmateriaalNubuckleerNubuckleer
Categorie wandelschoenAA/B
€ 174,95
Bekijk product
€ 144,95
Bekijk product
Dames wandelschoenen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een wandelschoen moet goed zitten. Het passen gaat verder dan aandoen, je moet de schoen ook beleven. En dat kan het beste in onze winkel, waar onze ervaren wandelspecialisten voor u klaar staan. Daarom Antilope Outdoor!

  • Dé specialist in wandelschoenen
  • Altijd meer dan 4500 paar wandelschoenen op voorraad.
  • Een experience center om de schoenen buiten uit te proberen.
  • Een persoonlijk intakegesprek en uitgebreide voetmeting door voetkundig personeel.

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel