< Terug

Lowa Toro Pro GTX Mid Ws dameswandelschoen

De Lowa Toro Pro GTX Mid Ws dameswandelschoen is uitermate geschikt voor lange wandelingen. Van wandelingen in het bos tot lichte wandelingen in de bergen, deze wandelschoen is een echte allrounder. 

Meer details

€ 199,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Ademend
  • Comfortabel
  • Wind- en waterdicht
  • Niet geschikt voor zware wandelingen in de bergen

Omschrijving Lowa Toro Pro GTX Mid Ws dameswandelschoen

De Lowa Toro Pro GTX Mid Ws dameswandelschoen is uitermate geschikt voor lange wandelingen. Van wandelingen in het bos tot lichte wandelingen in de bergen, deze wandelschoen is een echte allrounder. De Lowa Toro Pro GTX Mid Ws dameswandelschoen valt onder de categorie A/B wandelschoenen. Deze schoenen zijn iets soepeler dan categorie B wandelschoenen en wat steviger dan categorie A wandelschoenen. Vooral wanneer u langer wandelt, maar niet al te zware schoenen aan wilt hebben, is de Lowa Toro Pro GTX Ws dameswandelschoen een ideale optie.

De Lowa Toro Pro GTX Mid Ws dameswandelschoen behoort tot de All Terrain Classic serie. De schoen is een heerlijke, sportieve, flexibele en multifunctionele wandelschoen. De Lowa Toro Pro GTX Ws dameswandelschoen is perfect voor dagelijkse avonturen. Doordat de voering bestaat uit Gore-Tex heeft de Lowa Toro Pro GTX Mid Ws dameswandelschoen een optimale bescherming tegen het weer en een uitstekend ademend vermogen. 

Productspecificaties:

  • Comfortabel
  • Ademend
  • Bescherming tegen weer
  • Categorie: A/B
  • Gewicht (paar): 860gram (UK maat 5)
  • Bovenmateriaal: Nubuckleer & Suède 
  • Binnenmateriaal: Gore-Tex 
  • Buitenzool: LOWA® MULTI TRAC® II

Materialen:

Nubuckleer

Het buitenmateriaal van de Lowa Toro Pro GTX Mid Ws dameswandelschoen is gemaakt van nubuckleer. Nubuckleer is afkomstig van de licht opgeschuurde bovenste laag van de dierenhuid. Door het opschuren voelt het leer zachter aan, neemt het ademend vermogen toe en krijgt het leer een fluweelachtig uiterlijk. Nubuckleer kan gewaxt worden, maar het kan ook heel goed onbehandeld blijven. Als u nubuckleer waxt, wordt het wel donkerder, gladder en glanzender. Wanneer u nubuckleer inspuit met een spray waar wax in zit, behandelt u dit materiaal op de beste manier. 

 

Suède

Het buitenmateriaal van de Lowa Toro Pro GTX Mid Ws dameswandelschoen is gemaakt van suède. Suède is afkomstig van de basis van de dierenhuid. Het heeft een fluweelachtig uiterlijk en voelt zacht aan. Suède kan geboend worden, maar het kan ook heel goed onbehandeld blijven. 

GORE-TEX®

De Lowa Toro Pro GTX Mid Ws dameswandelschoen bevat een GORE-TEX® membraan. Het GORE-TEX® membraan zorgt ervoor dat deze wandelschoenen waterdicht zijn, maar wel ademend. Hierdoor blijven uw voeten droog tijdens het wandelen. 

Inlegzool:

De Lowa Toro Pro GTX Mid Ws dameswandelschoen heeft een uitneembare inlegzool van Lowa. Deze inlegzool draagt bij aan extra wandelcomfort en is ook los te verkrijgen in onze winkel en op onze website. Wij verkopen ook aangepaste inlegzolen die extra ondersteuning bieden.

Buitenzool:

De door Lowa ontwikkelde buitenzool geeft en zorgt voor een goede grip en stabiliteit tijdens het wandelen. De LOWA® MULTI TRAC® II zorgen voor een goede afwikkeling van de voet. Het profiel van de zool is zo ontwikkeld dat het een goede grip geeft en geen slijk of grond vasthoudt. 

Als de zool van uw wandelschoenen versleten is, zijn ze aan vervanging toe. Versleten zolen vormen een risico tijdens het wandelen. Doordat het profiel van de zool verdwijnt, neemt de grip af en glijdt u sneller uit. Het is alleen lastig om afscheid te moeten nemen van wandelschoenen die perfect zitten en waarmee mooie tochten zijn gemaakt. Zeker als u uw schoenen altijd goed onderhouden heeft, blijft het bovenmateriaal van de schoen langer goed dan de zool. De wandelschoenen kunnen er dan nog prima uitzien, maar doordat de zool versleten is, worden ze niet meer gebruikt voor wandelingen. Met pijn in het hart nemen wandelaars dan afscheid van hun lievelingsschoenen. Het grote voordeel van de Lowa Toro Pro GTX Mid Ws dameswandelschoen is dat ze verzoolbaar zijn. Als de zolen van de Lowa Toro Pro GTX Mid Ws dameswandelschoen in de toekomst versleten zijn, hoeft u ze dus niet weg te gooien. Wij bieden graag de service om uw schoenen te laten verzolen. Breng uw schoenen langs of stuur ze naar ons op. Wij kunnen dan kijken of we ze kunnen voorzien van een nieuwe, originele buitenzool.

Onderhoud:

Om ervoor te zorgen dat uw wandelschoenen zo lang mogelijk goed blijven, is het belangrijk dat u uw wandelschoenen goed onderhoudt. Wilt u meer weten over hoe u de Lowa Toro Pro GTX Mid Ws dameswandelschoen het beste kunt onderhouden? Lees dan onze pagina: ‘Hoe onderhoud ik mijn wandelschoenen?’.

Specificaties

Kleur (basis)Blauw, Grijs, Navy/Redwood
EigenschappenComfortabel, ondersteunend, Waterdicht, Winddicht
GebruikDagelijks gebruik, Heuvelachtig terrein, Lichte wandelingen, Wandelen
BovenmateriaalNubuckleer, Suede
Categorie wandelschoenA/B
Buitenzool LOWA® MULTI TRAC® II
Gewicht paar (gram)860
Binnenmateriaal (schoenen)GORE-TEX
KleurBlauw, Bruin, Grijs
Hoogte schoenHoog
WaterdichtJa
GeslachtDames
Pasvorm (schoenen)Normaal
Kan de schoen verzoold worden?Ja, alleen de slijtzool
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Lowa Renegade GTX Mid dameswandelschoen

Lowa Renegade GTX Mid dames wandelschoen

Lowa Ferrox Pro GTX Mid dameswandelschoen

Lowa Ferrox Pro GTX Mid dameswandelschoen

Lowa Innox Pro GTX Mid herenwandelschoen

Lowa Innox Pro GTX Mid herenwandelschoen

Grisport Utah Mid Herenwandelschoen

Grisport Utah Mid Herenwandelschoen

Kleur (basis)ZwartZwartZwartZwart
EigenschappenWinddichtWaterdichtWaterdicht
GebruikStevige wandelingenLichte wandelingenLichte wandelingenHeuvelachtig terrein
BovenmateriaalNubuckleerKunststofKunststofNubuckleer
Categorie wandelschoenA/BA/BA/BA/B
€ 219,95
Bekijk product
€ 174,95
Bekijk product
€ 199,95
Bekijk product
€ 159,95
Bekijk product
Dames wandelschoenen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een wandelschoen moet goed zitten. Het passen gaat verder dan aandoen, je moet de schoen ook beleven. En dat kan het beste in onze winkel, waar onze ervaren wandelspecialisten voor u klaar staan. Daarom Antilope Outdoor!

  • Dé specialist in wandelschoenen
  • Altijd meer dan 4500 paar wandelschoenen op voorraad.
  • Een experience center om de schoenen buiten uit te proberen.
  • Een persoonlijk intakegesprek en uitgebreide voetmeting door voetkundig personeel.

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel