< Terug

Odlo Summer Splash SUW Bottom Short dames

Het Summer Splash Short is een prachtig short die gemaakt is met een fietsspecifieke pasvorm, waarmee hij de ideale hoeveelheid vulling en bescherming voor avonturen biedt. Het short is gemaakt van polyester en elastaan. 

Meer details

€ 54,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 3 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Fietsspecifieke pasvorm
  • Comfortabel
  • Neemt vocht niet goed op
  • Niet erg ademend

Omschrijving Odlo Summer Splash SUW Bottom Short dames

Het Summer Splash-short voor dames is ontworpen om als een prof de paden, wegen en het parcours op te gaan. Het short is gemaakt met een fietsspecifieke pasvorm, waarmee het short de ideale hoeveelheid vulling en bescherming voor uw avonturen biedt. De vulling geeft u totale ondersteuning, zodat u elk parcours in meer comfort en met meer vertrouwen aangaat. 

Doordat er gebruik is gemaakt van Cycling Asteria-materiaal is dit short uitermate elastisch en biedt hij uitstekende vochtregulatie met extreem korte droogtijden, perfect voor fietsen in warm weer. Zet u dit seizoen in beweging met deze fietsshort die perfect is voor warm weer: de naadloze Summer Splash-short voor dames, een echte aanrader! 

Productspecificaties

  • Comfortabel
  • Vochtregulerend
  • Materialen: Polyester, elastaan
  • Duurzaam geproduceerd 

Materialen

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt, niet erg warm is en niet heel goed ademt.  

Elastaan

Elastaan is een synthetisch vezel dat zeer elastisch is. Het wordt vaak gebruikt in combinatie met andere stoffen zoals polyester en katoen. Onder spanning kan de stof enorm uitrekken en zonder spanning keert de stof terug naar zijn originele vorm. Hierdoor biedt elastaan veel bewegingsruimte, zonder de pasvorm te verliezen. 

Fair Wear Production 

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren.

Oeko-Tex®

Odlo's functionele ondergoed draagt het Oeko-Tex®-label ‘Confidence in Textiles’, waarmee textiel dat is getest op schadelijke stoffen wordt gecertificeerd in overeenstemming met de Oeko-Tex Standard 100. Ons product voldoet aan de huidige menselijke ecologische eisen: geen carcinogene bestanddelen, geen formaldehyde, vrij van allergene kleurstoffen en een huidvriendelijke pH-waarde.

Oeko-Tex Logo - Confidence in textiles

Specificaties

Kleur (basis)Zwart
Alternatieven
Odlo Bottom Panty herenfietsbroek

Odlo Suw Bottom Panty Breathe heren fietsbroek

Kleur (basis)Zwart
EigenschappenLichtgewicht
GeslachtHeren
Materiaal88% polyester, 12 % elastaan
€ 49,95
Bekijk product
Dames onderkleding

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Goede outdoorkleding is een persoonlijke keuze. Het moet goed passen: niet te strak of los en op de taille, borst, heupen, billen en benen moet het precies goed vallen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel