< Terug

LifeLine Jivy damesrok

De skort Jivy is een 'broekrok', een combinatie tussen een rok en een korte broek. De Jivy is gemaakt van soepel, fijn materiaal, waardoor de skort makkelijk te dragen is tijdens uw outdoor activiteiten. De Jivy heeft een knoop én ritssluiting. Hiernaast heeft de skort twee steekzakken en aan de zjikant een klepzak. Hier kunt u belangrijke dingen in opbergen. Aan de achterkant zitten nog eens twee afsluitbare zakken. De Jivy sjort is lichtgewciht, sneldrogend én beavt UPF40+, wat zorgt voor een goede UV-bescherming.

Meer details

€ 59,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • UV-bescherming
  • Lichtgewicht

Omschrijving LifeLine Jivy damesrok

Dames skort Jivy is gemaakt van fijn en soepel materiaal. De Jivy is 'broek rok', een rok met aan de binnenkant een vast broekje. De skort heeft twee steekzakken en aan de zijkant zit een klepzak. Aan de achterkant zitten twee afsluitbare zakken.

Producteigenschappen

  • Soepel materiaal
  • Stijlvol
  • Skort
  • Kleur: roze, blauw
  • Materiaal: Polyamide en Elastaan

Polyamide (nylon)

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt.

Elastaan 

Elastaan is een synthetisch vezel dat uitzonderlijk elastisch is. Door zijn grote rekbaarheid, maar tegelijk zijn stevigheid onderscheidt het zich van andere synthetische stoffen. Het is bijvoorbeeld sterker en duurzamer dan rubber, maar ook veel lichter. Elastaan is zeer lichtgewicht en is daardoor zeer geschikt wanneer u activiteiten gaat doen. Elastaan biedt namelijk ook veel bewegingsruimte doordat het zo elastisch is, zonder de pasvorm te verliezen.

Specificaties

SeizoenLente, Zomer
Kleur (basis)Blauw, Roze
Binnenmateriaal (kleding)Elastaan, Polyamide
Buitenmateriaal (kleding)Elastaan, Polyamide
EigenschappenComfortabel, Lichtgewicht, Sneldrogend, Stijlvol, Stretch, UV-bescherming
Aantal zakken5
TailleMid waist
Gewicht paar (gram)500
GeslachtDames
PasvormNormal Fit
Alternatieven
Jack Wolfskin Kalahari Skort dames

Jack Wolfskin Kalahari Skort dames

SeizoenZomer
Kleur (basis)Groen
Gewicht (gram)210
EigenschappenUV-bescherming
GeslachtDames
€ 59,95
Outdoor rokken

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Twijfelt u welke outdoorrok het beste bij uw favoriete activiteit past? Of wilt u gewoon liever eerst passen? In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel