< Terug

Hanwag Belorado II Low Bunion Lady GTX wandelschoen

De Belorado II Low Bunion Lady GTX is een waterdichte trailschoen. Vanwege de bunion-leest is deze schoen uitermate geschikt voor dames met een hallux valgus. 

Meer details

€ 229,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Hanwag Belorado II Low Bunion Lady GTX wandelschoen

De Belorado II Low Bunion Lady GTX is een lichte, sportieve trailschoen. Deze Gore-Tex wandelschoen is wind- en waterdicht. De buitenkant van de schoen bestaat uit synthetisch suède met een vestevigde teenkap. De bunion-leest zorgt ervoor dat er meer ruimte is voor het gewricht van de grote teen. Dit zorgt ervoor dat de Belgrado II Bunion Lady uitermate geschikt is voor dames met een hallux valgus. De Hanwag Multifilm Light buitenzool draagt bij aan een goede demping tijdens het wandelen.

De Hanwag Belorado II Low Bunion Lady GTX wandelschoen heeft een standaard inlegzool van Hanwag. Dit is een sneldrogende, uitneembare inlegzool die bijdraagt aan extra comfort tijdens het wandelen. De standaard inlegzool van Hanwag is ook los te verkrijgen in onze winkel en op onze website. Wij verkopen ook aangepaste inlegzolen die extra ondersteuning bieden.

De Hanwag Belorado II Low Bunion Lady GTX wandelschoen is uitermate geschikt voor lange wandelingen. Van wandelingen in het bos tot lichte wandelingen in de bergen, deze wandelschoen is een echte allrounder. De Hanwag Belorado II Low Bunion Lady GTX wandelschoen valt onder de categorie A/B wandelschoenen. Deze schoenen zijn iets soepeler dan categorie B wandelschoenen en wat steviger dan categorie A wandelschoenen. Vooral wanneer u langer wandelt, maar niet al te zware schoenen aan wilt hebben, is de Hanwag Belorado II Low Bunion Lady GTX wandelschoen een ideale optie.

 Producteigenschappen

  • Waterdicht
  • Winddicht
  • Laag
  • Pasvorm: geschikt voor dames met een hallux valgus
  • Gewicht: 710 gram (maat 38)
  • Categorie AB
  • Materialen: suède, Gore-Tex
  • Buitenzool: Hanwag Multifilm Light
Suède

Het buitenmateriaal van de Hanwag Belorado II Low Bunion Lady GTX wandelschoen is gemaakt van suède. Suède is afkomstig van de basis van de dierenhuid. Het heeft een fluweelachtig uiterlijk en voelt zacht aan. Suède kan geboend worden, maar het kan ook heel goed onbehandeld blijven. 

GORE-TEX®

De Hanwag Belorado II Low Bunion Lady GTX wandelschoen bevat een GORE-TEX® membraan. Het GORE-TEX® membraan zorgt ervoor dat deze wandelschoenen waterdicht zijn, maar wel ademend. Hierdoor blijven uw voeten droog tijdens het wandelen. 

Bunion leest

De Hanwag Belorado II Low Bunion Lady GTX wandelschoen heeft een bunion leest. De bunion leest is speciaal ontwikkeld voor mensen met een hallux valgus. Een hallux valgus is een vergroeiing van de grote teen. De grote teen staat hierbij scheef richting de andere tenen. Daardoor ontstaat een knobbel aan de buitenkant van de grote teen, ook wel een bunion genoemd. Deze bunion kan veel pijn geven wanneer er druk op komt bijv. bij het dragen van schoenen. De bunion leest geeft extra ruimte aan het gewricht van de grote teen en voorkomt daarmee pijnklachten tijdens het dragen van de Hanwag Belorado II Low Bunion Lady GTX wandelschoen

Specificaties

Kleur (basis)Zwart
Gewicht (gram)710
EigenschappenWaterdicht, Winddicht
GebruikBergachtig terrein, Lichte wandelingen
BovenmateriaalSuede
Categorie wandelschoenA/B
Binnenmateriaal (schoenen)GORE-TEX
Hoogte schoenLaag
WaterdichtJa
GeslachtDames
BinnenzoolUitneembare binnenzool
Pasvorm (schoenen)Normaal
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Lowa Renegade GTX Lo dameswandelschoen

Lowa Renegade GTX Lo dames wandelschoen

Hanwag Banks Low Lady GTX Dameswandelschoen

Hanwag Banks Low Lady GTX Dameswandelschoen

Kleur (basis)GrijsGrijs
EigenschappenWaterdichtWaterdicht
GebruikReizenStevige wandelingen
BovenmateriaalSuedeSuede
Categorie wandelschoenAA/B
€ 199,95
Bekijk product
€ 209,95
Bekijk product
Dames wandelschoenen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een wandelschoen moet goed zitten. Het passen gaat verder dan aandoen, je moet de schoen ook beleven. En dat kan het beste in onze winkel, waar onze ervaren wandelspecialisten voor u klaar staan. Daarom Antilope Outdoor!

  • Dé specialist in wandelschoenen
  • Altijd meer dan 4500 paar wandelschoenen op voorraad.
  • Een experience center om de schoenen buiten uit te proberen.
  • Een persoonlijk intakegesprek en uitgebreide voetmeting door voetkundig personeel.

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel