Hanwag Sendero II lady GTX dames wandelschoen

Ref:

Informatie over het merk

Hanwag

ln 1896 werd in Jetzendorf HanWagner geboren. Van zijn vader en grootvader heeft hij het schoenmakersvak geleerd. In München leert hij de edele kunst van het dubbelstikken, een maakwijze die weinig schoenmakers beheersen maar die Hanwag zorgvuldig onderhoudt. In 1921 opent hij in Vierkirchen zijn eerste werkplaats, waar Hanwag vandaag de dag nog steeds is gevestigd. Sinds de Olympische Spelen in 1936 focust Hanwag zich op het maken van skischoenen, maar als in de jaren ‘80 de trend “Outdoor” ontstaat, concentreert Hanwag zich volledig op deze markt.

In de jaren daarna blijft dit schoenmerk zich ontwikkelen en komt het met innovatieve producten, zoals de populaire Alaska GTX met Gore-Tex en de zelf ontwikkelde IceGrip zool. De wandelschoenen van Hanwag kenmerken zich door stuk voor stuk door functionaliteit, duurzaamheid en kwaliteit. Nu, ruim 120 jaar later, is Hanwag één van de belangrijkste berg- en wandelschoenmerken in de wereld. De schoenen zijn niet zijn niet alleen geschikt voor wandelingen op vlak of bergachtig terrein, maar ook voor stedentrips en natuurwandelingen in binnen- en buitenland. Hanwags grondbeginselen: vooruitgang, traditie en het streven naar perfectie, helpen ze om hoogwaardige, innovatieve en duurzame sport- en outdoorschoenen op de markt te brengen.

Wij van Antillope Outdoor helpen je graag bij jouw aankoop. We denken met je mee en geven advies zodat je het perfecte paar schoenen koopt dat past bij jouw activiteit en wensen.

Hanwag Sendero II lady GTX dames wandelschoen

Een extreem ademende, middelhoge dames wandelschoen met een uitstekend voetklimaat. De voorkant van de schoen is groter, waardoor de grote teen genoeg ruimte heeft om recht te liggen. De stevige heel absorbeert schokken en tijdens het wandelen biedt de schoen goede demping. Categorie A/B: De schoen is geschikt voor lichte wandelingen op vlak terrein, middelgebergte en vooralpen. Voor goede tot minder goede paden, zoals bij een huttentocht.

 Maattabel

ca 5 dagen levertijd

€ 169,95 incl. BTW

  • 30 dagen bedenktijd. Niet goed? Geld terug!
  • Service in onze winkel, met kopje koffie en een lach!
  • Test uw spullen direct in ons experience center, achter de winkel
  • Vragen over dit product? Neem vrijblijvend contact met ons op via: info@antilopeoutdoor.nl of 078-7850351 of 06-28136662

              

Nieuw

Specificaties

Gewicht (gram) :530
Gebruik :Wandelen, Vlak terrein, Dagelijks gebruik
Bovenmateriaal :Suede, Air Mesh
Categorie wandelschoen :A
Buitenzool :Davos Kontakt
Gewicht paar (gram) :540
Binnenmateriaal (schoenen) :GORE-TEX
Kleur (basis) :Oranje
Geslacht :Dames