Meindl Istrana Lady Mid

Ref:

Meindl Istrana Lady Mid dameswandelschoen Bekijk groter

Informatie over het merk

Meindl

In een document van eind 17e eeuw is Petrus Meindl genoemd als de eerste schoenmaken in Kirchanschöring. Vandaag is al de negende generatie. In 1928 (de zevende generatie) wordt Lukas Meindl een zelfstandige schoenmaker om zijn familietraditie voort te zetten. Steeds meer familieleden sluiten zich aan en in de loop der jaren komt Meindl met diverse praktische ideeën en producten.

In 1976 ontwierp Alfons Meindl de A-D wandelschoencategorieën om verschillende soorten schoenen te onderscheiden. Deze categorieën worden wereldwijd nog steeds gebruikt. In 1979 werd de eerste multi grip zool ontwikkeld en in 1982 kwam de eerste laars met een Gore-Tex membraan. In het jaar 2000 presenteerde Meindl Air Revolution voor een goed voetcomfort en in 2002 is het Memory Foam System ontworpen. In 2015 is Meindl voor het tweede jaar verkozen tot Beste Merk door de lezers van het ‘Outdoor’ magazine. Vakmanschap, ervaring, kwaliteit en innovatie staan duidelijk centraal bij dit schoenmerk, en daar gaan ze de komende jaren zeker mee door.

Wij van Antilope Outdoor geven graag advies en denken met je mee, zodat jij de ideale Meindl-schoenen vindt die passen bij jouw eisen en activiteiten.

Meindl Istrana Lady Mid

De Istrana Lady Mid van Meindl is een dames wandelschoen van categorie A. Dit houdt in dat de wandelschoen geschikt is voor vrije tijd, dagelijks gebruik, reizen of wandelen op goede paden, in steden of in het bos. Een stevige, middelhoge schoen die beschikt over een stabiele Vibram zool met sterke grip, ideaal wanneer je je bijvoorbeeld op heuvelachtig terrein bevindt.

Op Voorraad! Als u binnen 1 uur en 45 minuten bestelt, wordt uw bestelling vandaag nog verstuurd.

€ 209,95 incl. BTW

  • 30 dagen bedenktijd. Niet goed? Geld terug!
  • Service in onze winkel, met kopje koffie en een lach!
  • Test uw spullen direct in ons experience center, achter de winkel
  • Vragen over dit product? Neem vrijblijvend contact met ons op via: info@antilopeoutdoor.nl of 078-7850351 of 06-28136662

              

Nieuw

2 Items

Specificaties

Bovenmateriaal :Nubuckleer
Categorie wandelschoen :A/B
Buitenzool :Vibram
Gewicht paar (gram) :880
Kleur (basis) :Bruin
Hoogte schoen :Hoog
Geslacht :Dames
Pasvorm (schoenen) :Normaal