< Terug

Meindl Vakuum Lady Ultra

De Meindl Vakuum Lady Ultra is een wandelschoen die geschikt is voor lange wandelingen en lichte bergwandelingen in de Alpen. Dankzij de Gore-Tex binnenvoering is de schoen wind- en waterdicht.

Meer details

€ 259,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Meindl Vakuum Lady Ultra

De Vakuum Lady Ultra is AB wandelschoen van Meindl met een klassieke uitstraling. De Vakuum Lady Ultra is geschikt voor lange wandelingen en voor lichte bergwandelingen in de Alpen. Het buitenmateriaal van de schoen bestaat uit gewaxt nubuck leer. Dankzij de Gore-Tex membraan is de wandelschoen wind- en waterdicht.

Daarnaast bevat de wandelschoen het door Meindl ontwikkelde memory foam system (MFS). Dit MFS is een soort schuimlaag die onder andere geplaatst wordt aan de bovenkant van de schoen en op drukpunten van de voet. Dankzij het MFS voelt de binnenkant van de wandelschoen zacht aan. Door lichaamstemperatuur en druk vormt het MFS zich naar de voet. Hierdoor is de Vakuum Lady Ultra een wandelschoen die zich helemaal aanpast aan de voeten van de draagster.

De Meindl Multigrip® buitenzool zorgt voor een goede grip en wrijving tijdens het wandelen. Het aangepaste profiel aan de hiel- en teenzijde draagt bij aan voldoende grip tijdens het stijgen en dalen. 

Producteigenschappen

  • Ademend
  • Waterdicht
  • Winddicht
  • Gewicht: 1020 gram
  • Categorie AB: geschikt voor lichte bergwandelingen
  • Materialen: nubuckleer, Gore-Tex
  • Buitenzool: Meindl Multigrip®

Materialen

Nubuckleer

Het buitenmateriaal van de Vakuum Lady Ultra is gemaakt van nubuckleer. Nubuckleer is afkomstig van de licht opgeschuurde bovenste laag van de dierenhuid. Door het opschuren voelt het leer zachter aan, neemt het ademend vermogen toe en krijgt het leer een fluweelachtig uiterlijk. Nubuckleer kan gewaxt worden, maar het kan ook heel goed onbehandeld blijven. Als u nubuckleer waxt, wordt het wel donkerder, gladder en glanzender. Wanneer u nubuckleer inspuit met een spray waar wax in zit, behandelt u dit materiaal op de beste manier. 

GORE-TEX®

De Vakuum Lady Ultra bevat een GORE-TEX® membraan. Het GORE-TEX® membraan zorgt ervoor dat deze wandelschoenen waterdicht zijn, maar wel ademend blijven. Hierdoor blijven uw voeten droog tijdens het wandelen. 

Technieken

MFS 

De Vakuum Lady Ultra bevat het door Meindl ontwikkelde Memory Foam System (MFS). Dit MFS is een soort schuimlaag die verwerkt is rondom het enkel gedeelte van de schoen. Hierdoor wordt de enkel extra ondersteund. Onder invloed van de lichaamstemperatuur vormt het MFS zich helemaal naar de vorm van de voet. Dit zorgt ervoor dat de Vakuum Lady Ultra zich helemaal aanpast aan de vorm van uw voeten. 

Pasvorm

De Vakuum Lady Ultra heeft een smalle leest. De smalle leest is geschikt voor mensen waarbij de standaard pasvorm te wijd is. De smalle leest zorgt voor meer houvast en tredzekerheid bij wandelaars met smallere voeten.

Inlegzool

De Vakuum Lady Ultra heeft een uitneembare inlegzool van Meindl. Deze inlegzool draagt bij aan extra wandelcomfort en is ook los te verkrijgen. Wij verkopen ook aangepaste inlegzolen die extra ondersteuning bieden.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw wandelschoenen zo lang mogelijk goed blijven, is het belangrijk dat u uw wandelschoenen goed onderhoudt. Wilt u meer weten over hoe u de Vakuum Lady Ultra het beste kunt onderhouden? Lees dan onze pagina: Hoe onderhoud ik mijn wandelschoenen?’.

Specificaties

Kleur (basis)Blauw, Bruin
Gewicht (gram)1020
EigenschappenAdemend, Comfortabel, Waterdicht, Winddicht
GebruikBergachtig terrein, Lichte wandelingen
BovenmateriaalGewaxt nubuckleer
Categorie wandelschoenA/B
Binnenmateriaal (schoenen)GORE-TEX
Hoogte schoenHoog
GeslachtDames
BinnenzoolUitneembare binnenzool
Pasvorm (schoenen)Normaal
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Meindl Ohio Lady 2 GTX dameswandelschoen

Meindl Ohio Lady 2 GTX

Meindl Borneo Lady 2 MFS dameswandelschoen

Meindl Borneo Lady 2 MFS dameswandelschoen

Meindl Asti Lady Mid GTX dameswandelschoen

Meindl Asti Lady Mid GTX dameswandelschoen

Meindl Bernina Lady 2 dameswandelschoen

Meindl Bernina Lady 2 dameswandelschoen

Kleur (basis)RoodBruinZwartBruin
EigenschappenWaterafstotendWaterafstotend
GebruikWandelenTrekkingWandelenZwaardere bergwandeling
BovenmateriaalNubuckleerNubuckleerSuedeNubuckleer
Categorie wandelschoenA/BBA/BB
€ 249,95
Bekijk product
€ 284,95
Bekijk product
€ 224,95
€ 339,95
Bekijk product
Dames wandelschoenen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een wandelschoen moet goed zitten. Het passen gaat verder dan aandoen, je moet de schoen ook beleven. En dat kan het beste in onze winkel, waar onze ervaren wandelspecialisten voor u klaar staan. Daarom Antilope Outdoor!

  • Dé specialist in wandelschoenen
  • Altijd meer dan 4500 paar wandelschoenen op voorraad.
  • Een experience center om de schoenen buiten uit te proberen.
  • Een persoonlijk intakegesprek en uitgebreide voetmeting door voetkundig personeel.

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel