< Terug

SIGG Screw Top

De Sigg Screw Top is een klassieke schroeftop die past op alle SIGG klassieke smalle hals drinkflessen. Ook past de dop op WMB flessen maar hiervoor zult u wel een adapter nodig moeten hebben. 

Meer details

€ 4,95

:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Lichtgewicht
  • Lekvrij
  • Past op alle smalle hals drinkflessen

Omschrijving SIGG Screw Top

De Sigg Screw Top is een klassieke schroefdop die past op alle SIGG klassieke smalle hals drinkflessen. Tevens kan de dop op de WMB flessen. Hiervoor zult u nog wel een adapter nodig hebben. De Sigg Screw Top is dus een handige aanvulling op elke SIGG. 

De Sigg Screw Top is BPA vrij. Daarnaast zult ook geen last krijgen van een gelekte dop. De dop is namelijk lekvrij. Ook is de dop heel licht gemaakt. 

Productspecificaties:

  • Lichtgewicht 
  • BPA vrij
  • Lekvrij

Specificaties

Kleur (basis)Rood, Wit
BPA-vrijJa
LekvrijJa
Drinkfles accessoires

Kom kijken in Alblasserdam!

Durft u de gok van het online kopen niet aan, omdat u niet goed weet welke drinkfles accessoires geschikt zijn voor uw drinkfles? Onze ervaren medewerkers helpen u graag! In onze winkel in Alblasserdam kunnen onze medewerkers alles vertellen over de verschillende drinkfles accessoires. Zo kunt u de juiste keuze maken!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel