SIGGnature wit

Ref:

Sigg Nature White 600 ML Bekijk groter

Omschrijving

Deze fles is geschikt voor gebruik met verschillende waterzuiveringssystemen door middel van de grote vulopening. Flessen van SIGG staan bekend om de hoge kwaliteit en het tijdloze design.

De binnenkant van de fles is gecoat en daardoor bestand tegen sportdrankjes, koolzuurhoudende drank en vruchtensappen. Er blijft geen nare smaak of geur in de fles hangen omdat de fles goed is schoon te maken. De fles is gemaakt uit één stuk aluminium, waardoor de fles geen naden heeft en hij dus ook niet gaat lekken.

Informatie over het merk

SIGGSIGG Logo

SIGG is ontstaan in 1908 in Zwitserland. SIGG staat bekend om kwaliteit, innovatie, design en milieubewustzijn. Vroeger waren de flessen van SIGG vooral populair bij alpinisten en wandelaars, tegenwoordig zijn de flessen ook makkelijk bruikbaar in het dagelijks leven.

De fles zelf is gemaakt uit één stuk puur aluminium en bevat geen naden. Het gewicht van de fles wordt zo laag mogelijk gehouden zodat de fles makkelijk mee te nemen is. De flessen zijn 100% recyclebaar. 

De binnenkant van de fles is gegarandeerd smaakneutraal en bestand tegen fruitzuren en isotone dranken. De interne coating is elastisch en onbreekbaar en pelt niet af op het moment dat er aan de buitenkant deuken in de fles komen. 

Wij van Antilope bieden u een ruim assortiment SIGG producten aan. 

De Sigg nature fles van het kwaliteitsmerk SIGG heeft 0.6 liter inhoud. De fles is voorzien van een 3-stage sport-top waardoor de fles gemakkelijk met ijsblokjes is te vullen en de fles goed schoon te maken is.

Lees verder en bekijk specificaties »

Op Voorraad! Als u binnen 3 uur en 46 minuten bestelt, wordt uw bestelling vandaag nog verstuurd.

€ 19,95 incl. BTW

  • 30 dagen bedenktijd. Niet goed? Geld terug!
  • Service in onze winkel, met kopje koffie en een lach!
  • Test uw spullen direct in ons experience center, achter de winkel
  • Vragen over dit product? Neem vrijblijvend contact met ons op via: info@antilopeoutdoor.nl of 078-7850351 of 06-28136662

              

Nieuw

2 Items

Specificaties

Fles inhoud (ml) :600
Kleur (basis) :Wit