< Terug

Green Oil Ecogrease

Green Oil Ecogrease Bekijk groter

Green Oil Ecogrease is montagevet voor de fiets, ontwikkeld om toe te passen tijdens het monteren van je fiets. Geschikt voor de quick release delen, zadelpen, draaiende delen, etc. Het vet is duurzaam en milieuvriendelijk, want Green Oil's Ecogrease bevat geen Teflon/PFTE of andere chemische toepassingen.

Meer details

€ 7,49

:
Als u binnen 6 uur en 07 minuten bestelt, wordt uw bestelling vandaag nog verstuurd. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Specificaties

Kleur (basis) :Clear
Eigenschappen :Milieuvriendelijk
Inhoud :100 ml
Biologisch afbreekbaar :Ja

Omschrijving Green Oil Ecogrease

Green Oil Ecogrease is montagevet voor de fiets, ontwikkeld om toe te passen tijdens het monteren van je fiets. Geschikt voor de quick release delen, zadelpen, draaiende delen, etc. Het vet is duurzaam en milieuvriendelijk, want Green Oil's Ecogrease bevat geen Teflon/PFTE of andere chemische toepassingen.

Bij fietsmonteurs komen vaak huidproblemen voor door alle chemicaliën, die in de onderhoudsproducten voor de fiets zitten. De producten van Green Oil bevatten alleen 100% natuurlijke producten en leveren daarom geen problemen op.

Ecogrease is afbreekbaar na zijn leven op de fiets. Het heeft hiervoor warmte, vocht en bacteriën nodig. Het montagevet van Green oil is dus geen product wat schade toebrengt aan het milieu. En dat zonder af te doen aan de werking die van een montagevet vereist is.

Tijdens elke rit komt er toch altijd wat van de vetten in oppervlakte water door regen, opspattend water, door het water heen rijden. Nu kan dat met Green Oil zonder het milieu ernstige schade toe te brengen, dus kan je met een gerust hart volop van het fietsen genieten. En dat het voor jou ook nog eens onschadelijk is, dat is natuurlijk ook erg belangrijk. Kijk daarom ook naar de andere onderhoudsmiddelen van Green Oil.

Tienduizend - Het belang van stappentellen

Tienduizend - Het belang van stappentellen

Tienduizend, het lijkt wel het nieuwe magische getal. Hoe vaak hoor je iemand zeggen dat hij nog even een wandeling gaat maken om die dag nog...

Lees het volledige artikel

De belangrijkste voordelen van wandelen

De belangrijkste voordelen van wandelen

Grote groepen Nederlanders herontdekken het wandelen. Zeker na een lange dag thuis is een rondje lopen de ideale manier om de buitenlucht te...

Lees het volledige artikel
De waardering van www.antilopeoutdoor.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 2042 reviews.