< Terug

Shapeheart Scooter

Een telefoonhouder voor de scooter. De Shapeheart Scooter is de ideale telefoonhouder voor de scooter. Het past zich aan de overgrote meerderheid van de spiegels in minder dan drie seconden. Het heeft tevens een magnetisch systeem dat tot wel 50 keer het gewicht van uw smartphone kan dragen.

Meer details

€ 29,95

:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Compact
  • optimale bescherming
  • Moeilijk vast te maken bij buizen met een diameter groter dan 30 mm

Omschrijving Shapeheart Scooter

Een telefoonhouder voor de scooter. De Shapeheart Scooter is de ideale telefoonhouder voor de scooter. Het past zich aan de overgrote meerderheid van de spiegels in minder dan drie seconden. Het heeft tevens een magnetisch systeem dat tot wel 50 keer het gewicht van uw smartphone kan dragen (tot ongeveer 9 kg). Ook heeft het uitstekende bediening bij hoge snelheden, ongeacht de omstandigheden op de weg. De magneet is geheel onschadelijk voor uw telefoon doormiddel van de ijzeren plaat aan de achterzijde. Het is geschikt voor de overgrote meerderheid van de motorfiets- en/of scooterspiegels, denk hierbij vooral aan buizen met een diameter van 10 - 30 mm. De hoesjes zijn passend met alle merken telefoon zonder dat de beschermhoes verwijderd hoeft te worden. 

productspecificaties

  • Magnetisch systeem dat tot 50 keer het gewicht van uw smartphone kan dragen 
  • Kleur: Zwart
  • Waterdicht: Ja 
  • materiaal: Dubbellaags lycra 
  • Opening voor laadport: Ja 

Specificaties

Kleur (basis)Grijs, Zwart
Materiaallycra

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel