< Terug

Green Oil Chain Lube

Green Oil Chain Lube Bekijk groter

Deze kettingolie van Green Oil smeert, beschermt en voorkomt roestvorming van de ketting. Een veelzijdig product wat ook voor andere doeleinden gebruikt kan worden. Biologisch afbreekbaar en gemaakt van planten. 

Meer details

€ 7,99

:

Niet op voorraad Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Specificaties

Kleur (basis) :Clear
Eigenschappen :Milieuvriendelijk
Inhoud :100 ml
Biologisch afbreekbaar :Ja

Omschrijving Green Oil Chain Lube

Deze kettingolie van Green Oil is te gebruiken in alle weersomstandigheden en is 's werelds eerste biologisch afbreekbaar smeermiddel die 100% van planten is gemaakt. De olie gaat meer per smeerbeurt wel meer dan 150 kilometer mee. Het smeermiddel smeert, beschermt en voorkomt roestvorming. Green Oil kettingolie is verpakt in een handige flacon met een smal mondstuk, zodat je de olie eenvoudig en doeltreffend aan kunt brengen op moeilijk te bereiken gebieden. Green Oil kettingolie is gemaakt van N-Toc, een speciaal verfijnt plant extract om de duurzaamheid van jouw ketting te verlengen, waardoor die langer meegaat.
Green Oil kettingolie kan ook gebruikt worden voor kabels, remgrepen, sloten en andere toepassingen. Ook in huis kan het voor verschillende doeleinden gebruikt worden. 

Compressiemateriaal Bauerfeind

Compressiemateriaal Bauerfeind

Bauerfeind is een Duits familiebedrijf dat van oorsprong de expert is in het maken van medische braces, bandages en compressiemateriaal. Sinds...

Lees het volledige artikel

Klean Kanteen drinkflessen

Klean Kanteen drinkflessen

Klean Kanteen drinkflessen


Herken je dat? De zoektocht naar een drinkfles. En dan liefst één die...

Lees het volledige artikel
De waardering van www.antilopeoutdoor.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 878 reviews.