< Terug

Odlo BL Bottom Liner Active SP Cycling damesfietsbroekje

Het Odlo BL Bottom Line Active SP fietsbroekje kunt u het uren uit houden op het zadel. De broek biedt tot wel 3 uur comfort, ook als u niet op het zadel zit.

Meer details

€ 49,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Odlo BL Bottom Liner Active SP Cycling damesfietsbroekje

Het Odlo BL Bottom Line Active SP fietsbroekje kunt u het uren uit houden op het zadel. Het broekje is voorzien van Padding Bronze, wat tot wel 3 uur comfort biedt en comfortabel zit, ook als u niet op het zadel zit. De Bottom Liner SP zorgt voor een geavanceerde vochtregulering en veel bewegingsvrijheid. Het damesbroekje is goed te dragen onder uw fietskleding. De broek is gemaakt van gerecycled polyamide en elastaan. De pasvorm is slim fit.

Productspecificaties

  • Vochtregulering
  • Comfortabel
  • Pasvorm: Slim Fit
  • Materiaal: polyamide, elastaan

Materialen

Gerecycled polyamide (nylon)

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt. Polyamide is helaas niet biologisch afbreekbaar maar wel recyclebaar. Bij goed gebruik en onderhoud van het product gaat het wel langer mee waardoor het product op de lange termijn duurzaam is. Gerecycled polyamide is hierdoor een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief. 

Elastaan 

Elastaan is een synthetisch vezel dat uitzonderlijk elastisch is. Door zijn grote rekbaarheid, maar tegelijk zijn stevigheid onderscheidt het zich van andere synthetische stoffen. Het is bijvoorbeeld sterker en duurzamer dan rubber, maar ook veel lichter. Elastaan is zeer lichtgewicht en is daardoor zeer geschikt wanneer u activiteiten gaat doen. Elastaan biedt namelijk ook veel bewegingsruimte doordat het zo elastisch is, zonder de pasvorm te verliezen.

Keurmerken

Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. 

Oeko-Tex® Standard 100 

Oeko-Tex® Standard 100 is een keurmerk voor textiel. Textiel met het Oeko-Tex® Standard 100 keurmerk bevat geen schadelijke stoffen of chemicaliën. Het label is met name gericht op de gezondheid van de drager van de kleding, maar er wordt ook rekening gehouden met duurzaamheid en milieu. 


Specificaties

Kleur (basis)Zwart
EigenschappenStretch, vochtgeleidend
MateriaalElastaan, Gerecycled polyamide
Alternatieven
Odlo Bottom Panty herenfietsbroek

Odlo Suw Bottom Panty Breathe heren fietsbroek

Odlo Tights Smooth Element herenfietsbroek

Odlo Tights Smooth Element herenfietsbroek

Odlo Tights Short Element damesfietsbroek

Odlo Tights Short Element damesfietsbroek

SeizoenHet hele jaar door
Kleur (basis)ZwartZwartZwart
Binnenmateriaal (kleding)Polyamide
Buitenmateriaal (kleding)Polyamide
EigenschappenLichtgewichtComfortabelStretch
€ 49,95
Bekijk product
€ 59,95
Bekijk product
€ 59,95
Bekijk product

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel