< Terug

Highlander 3 in 1 Can Opener

Highlander 3 in 1 Can Opener Bekijk groter

De 3 in 1 Can Opener van Highlander is ideaal om mee te hebben wanneer u gaat reizen, kamperen en backpacken. Hij is namelijk niet alleen geschikt als blikopener, maar ook als flesopener en geïntegreerde lepel. 

Meer details

€ 2,95

:
ca 6 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Highlander 3 in 1 Can Opener

De 3 in 1 Can Opener van Highlander is geschikt als blikopener, flesopener en geïntegreerde lepel. Het is dus een ideaal product om mee te hebben wanneer u gaat reizen, kamperen of backpacken. De opener is zeer compact en gemakkelijk te gebruiken. Ook zijn ze voorzien van een sleutelring, waardoor u ze makkelijk mee kunt nemen. 

Productspecificaties

  • Compact
  • Duurzaam
  • Lichtgewicht
  • Afmetingen: 9x2.5x1 cm
  • Gewicht (per pak (2 paar)): 35 gram 

Specificaties

Kleur (basis)RVS
Gewicht (gram)35
EigenschappenLichtgewicht
Gadgets

Kom kijken in Alblasserdam!

Durft u de gok van het online kopen niet aan, omdat u niet goed weet welke gadgets u het best kunt kopen? Onze ervaren medewerkers staan in onze winkel voor u klaar! U vertelt uw wensen, waarna onze medewerkers een goed en passend advies kunnen geven!

Reviews

Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl
Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl

Op mooisteroutes.nl vind je een groot...

Lees het volledige artikel
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse

Loop jij mee met de 4Daagse? We hebben een aantal handige tips voor je om je goed voor te bereiden op dit intensieve wandelevent. Succes!

Lees het volledige artikel