< Terug

Homeij Keyhold Sleutelhaspel

59H49-61 9

De Homeij Keyhold Sleutelhaspel is een sleutelhaspel met een oprolbare ketting. De clip op het haspel kunt u aan uw broek bevestigen zodat u nooit meer uw sleutels, portemonnee of zakmes kwijt raakt. 

Meer details

€ 10,95

Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Uitrolbare ketting
  • Clip om aan uw broek te bevestigen
  • Slechts één ring

Omschrijving Homeij Keyhold Sleutelhaspel

De Homeij Keyhold Sleutelhaspel is een sleutelhaspel met hieraan een roestvrije stalen ketting van 70 cm. Het haspel heeft een diameter van 50 mm. Door de clip op het haspel kunt u de sleutelhaspel aan uw broek bevestigen zodat u altijd uw sleutels, portemonnee of zakmes binnen handbereik hebt. De clip is van verchroomd staal en de voorkant van hard zwart kunststof.

Productspecificaties

  • Uitrolbare ketting
  • Op uw broek bevestigbaar
  • Materiaal: roestvrij staal, verchroomd staal, kunststof

Specificaties

MateriaalKunststof, Metaal, Roestvrij staal
Gadgets

Kom kijken in Alblasserdam!

Durft u de gok van het online kopen niet aan, omdat u niet goed weet welke gadgets u het best kunt kopen? Onze ervaren medewerkers staan in onze winkel voor u klaar! U vertelt uw wensen, waarna onze medewerkers een goed en passend advies kunnen geven!

Reviews

Tips voor de Nijmeegse 4Daagse
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse

Loop jij mee met de 4Daagse? We hebben een aantal handige tips voor je om je goed voor te bereiden op dit intensieve wandelevent. Succes!

Lees het volledige artikel
Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel