< Terug

Munkees Waterproof Capsule - Medium

Dit kleine product van Munkees is heel handig om hele kleine dingen mee te nemen, zonder dat ze nat worden. Deze capsule is namelijk volledig waterdicht. De perfecte opslag dus! 

Meer details

€ 5,95

Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Munkees Waterproof Capsule - Medium

Er zijn meerdere kleurvariaties van de Munkees Waterproof Capsule, maar niet alle kleuren zijn altijd op voorraad. Mocht u een voorkeur hebben voor een kleur, geef dit dan aan bij het bestellen in het veld 'Opmerking'. Wij kunnen dit echter niet garanderen, omdat de Munkees Waterproof Capsule bij ons in willekeurige kleuren geleverd wordt.

Specificaties

Gewicht (gram)22
WaterdichtJa
Alternatieven
Munkees Flask Set Kippis Sleutelhanger

Munkees Flask Set Kippis Sleutelhanger

Kleur (basis)SILVER
€ 16,95
Bekijk product
Gadgets

Kom kijken in Alblasserdam!

Durft u de gok van het online kopen niet aan, omdat u niet goed weet welke gadgets u het best kunt kopen? Onze ervaren medewerkers staan in onze winkel voor u klaar! U vertelt uw wensen, waarna onze medewerkers een goed en passend advies kunnen geven!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel