< Terug

Hestra Army Leather Heli Ski handschoenen

Hestra Army Leather Heli Ski Handschoenen Bekijk groter

De Hestra Army Leather Heli Ski zijn onmisbaar tijdens uw wintersportactiviteiten. Deze handschoenen zijn zeer isolerend maar toch ook erg comfortabel!

Meer details

€ 149,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Erg isolerend
  • Water- en winddicht
  • Niet geschikt om in combinatie met een andere liner te dragen

Omschrijving Hestra Army Leather Heli Ski handschoenen

De Hestra Army Leather Heli Ski is de ideale handschoen om te dragen tijdens het skiën. Deze handschoen is zowel geschikt voor dames als heren en biedt optimaal comfort. De handschoenen hebben een langer model, zodat uw handen heerlijk warm blijven, ook bij de koudste temperaturen. De Army Leather Heli Ski beschikt over een uitneembare linerhandschoen, waardoor deze handschoen ook geschikt is om te dragen bij warmere temperaturen.

De palm van de Army Leather Heli Ski is gemaakt van slijtvast leer, wat zorgt voor optimale grip. De achterkant van de handschoen is gemaakt van ademend en waterdicht polyamide, waardoor uw handen ook droog blijven. Dit terwijl de handschoen ook ademend blijft, waardoor u deze handschoenen urenlang comfortabel kunt dragen. De handschoenen zijn verstelbaar bij de pols en aan het uiteinde van de handschoen, wat voor optimaal comfort zorgt!

Om ervoor te zorgen dat u uw handschoenen kwijt zult raken, beschikt de Army Leather Heli Ski over een karabijnhaak aan de ene handschoen en een gesp aan de andere. Hiernaast beschikken de handschoenen over een polsbandje, zodat als u de handschoen uittrekt, u uw handschoen niet zomaar laat vallen. Zo raakt u uw handschoenen niet snel meer kwijt! Kortom, bent u op zoek naar isolerende en comfortabele handschoenen die geschikt zijn voor de koudste omstandigheden, dan is de Hestra Army Leather Heli Ski ideaal voor u!

Productspecificaties

  • Unisex
  • Geschikt voor koudste omstandigheden
  • Uitneembare liner
  • Goede grip
  • Comfortabel
  • Isolerend
  • Waterdicht
  • Winddicht
  • Verstelbaar
  • Polsband
  • Materialen: leer, polyamide, polyester

Materialen

Polyamide 

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt.

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt en niet erg warm is.

Specificaties

SeizoenWinter
Kleur (basis)Zwart
Binnenmateriaal (kleding)Polyester
Buitenmateriaal (kleding)Leer, Polyamide
EigenschappenAdemend, Extra warm
WaterdichtJa
GeslachtUnisex
WinddichtJa
Voorgevormde vingersJa
Handschoen / wantHandschoen
Warmterating5
Aanbevolen combinatie
Alternatieven
Trekmates Matterhorn GTX Glove handschoenen

Trekmates Matterhorn GTX Glove handschoenen

Hestra Ergo Grip Active Handschoen

Hestra Ergo Grip Active Handschoen

SeizoenWinterWinter
Kleur (basis)ZwartGeel
Binnenmateriaal (kleding)PolyesterPolyester
Buitenmateriaal (kleding)PolyesterPolyester
Gewicht (gram)220
€ 79,95
Bekijk product
€ 102,95
Outdoor handschoenen

Kom passen in de winkel 

Twijfelt u welke nekwarmer te kiezen? Onze ervaren medewerkers ontvangen u graag in onze winkel! Wat u kunt verwachten: eerlijk advies en de nodige ondersteuning. Wees welkom!

Antilope Outdoor
Cortgene 9, 2951 EA Alblasserdam

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel